Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet így kihúzni?

Meddig lehet így kihúzni?

Figyelt kérdés

Péntek éjjel 7 majd 3 perces fájásokkkal mentünk be a kórházba. A CTG is mutatott méhtevékenységeket, de nem rendszereseket (a fájásaim viszont rendszeresek voltak), ekkor pont 33 hetes voltam. Kaptam szülés leállító infúziót és a pici tüdőérlelőt. 4 napig voltam kórházban (magnézium+seduxen mellett) elmúltak a fájásaim, a cevixem 3100.

Vajon meddig lehet így húzni? Esetleg végig ki tudom hordani a picit? Lehet egészséges, ha ne adj isten mégis újra beindulna a szülés, és nem tudják visszatartani? (kb a súlya 2300 gramm)

Mivel kapott tüdőérlelőt, így érettebb a tüdeje már? Vagy az nem számít semmit?

2012. aug. 7. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Én ugyanígy voltam a 33.héten,38.héten szültem.Nagyon sokat kellet pihenjek.És természetesen lehet egészséges,ha megszületett volna tegyük fel 2300 grammal,az már nem lett volna olyan rossz,akkor is túl éli nagy valószínűséggel.
2012. aug. 7. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

nekem 35+4 napon indult, megnézték uh-val, 2600grnak becsülte, ezért ugyanilyen infuval leállították (be nem töltött 36.hét miatt és a súlya miatt), farfekvéses volt. Két hétre rá született farosan császárral és 3400 grammal. Szerintem sem lenne baj a súlya miatt, ha még legalább két hetet kibírna, még koraszülöttnek számítana, de szerintem már nagyon jó esélyei lennének.

Kisfiú vagy kislány?

Ma 24 hetes babákat nagyon magas túlélési és jó egészségi mutatók mellett mentenek meg, úgyhogy próbálj pozitívan gondolkodni és nagyon-nagyon sokat pihenni (magnézim 2-3-asával).

2012. aug. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!