28 hetesen 3110-es méhszáj értékkel meddig lehet kihúzni vajon?
Szia.
2110-es méhszájra gondoltál szerintem,akár a 42.hétig is viheted.Tágul a méhszáj ezzel nincs semmi baj,a szervezeted készül a szülésre.Gondolj bele mire elérkezik a szülés ideje,akkor nem beton 3000-es értékkel indítasz,hanem a természet lassacsán megnyitja az utat.Légy türelmes ne aggodalmaskodj,és ha szeded a magnét,meg a sed-át akkor nagyon nagyon sokáig fogod húzni.Ja a nyugtató és a magne együtt egész jó kis hízást tud produkálni,vigyázz az étkezéssel!
Mivel van már gyereked ez nem meglepő eredmény.
A 3000 azt jelenti, hogy a méhnyak még nincs megrövidülve "csak" 1 ujjnyira ki vagy nyílva, de többedszer szülőknél ez előfordulhat már ilyenkor. Simán húzhatod a 40. hétig egy kicsit kímélőbb életmóddal. ;)
vérnyomásod rendben van?
Szerintem nincs kismama, aki bírná ezt a meleget. :(
Ja még annyit, hogy nekem az első terhességemnél volt a 18. héten 1 ujjnyi, a 41. héten szültem.
22hkm
Azt gondoltam, hogy nem hagyom el :D
köszönöm a kedves és biztató szavakat
Mindenkinek boldog babavárást
Szia!
Én most vagyok 27 hetes,a múlt héten voltam kórházban,erős fájásaim voltak,nekem 2110 az értékem,nekem is napi 3x2 Magne B,szigorú fekvés(persze én sem tudom betartani,pedig első baba,de hát mindig van mit takarítani) és napi 3 cordaflex. Doki szerint a 37.hétig simán kihúzzuk kímélő,stresszmentes életmóddal,szóval szerintem ne aggódj,próbálj meg pihenni,ha nem is megoldható egész nap,csak ne terheld meg magad nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!