Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol alakul ki a terhessegi...

Mitol alakul ki a terhessegi toxemia?

Figyelt kérdés
Holnap be kell fekudnom a korhazba, felugyelet alatt leszek emiatt. Valaki hasonlo cipoben jart mar?
2012. aug. 7. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Aki nem a kérdésre válaszolt, az te voltál.

Az előzőek leírták, hogy nem tudni pontosan mitől alakul ki. Ezt nem akartam még egyszer leírni. A fő kérdés alatt pedig volt egy olyan kérdés, hogy valaki járt-e már hasonló cipőben. Hát, én igen, úgyhogy leírtam.

Nem megijeszteni akartam a kérdezőt, csak leírtam nálam hogy alakult. Ha nem érdekelné a kérdezőt, szerintem nem kérdezte volna. És amúgy is ezen az oldalon bármikor olvashat rossz tapasztalatokat. A toxémia nem egy kellemes dolog, nem mindig egy simán végighordom és megszülöm gond nélkül a gyereket dolog.

És azért írtam, hogy remélem a kérdezőre jobban figyelnek majd, mint rám!

2012. aug. 8. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is válaszoltam a kérdésre, másodikként. De sosem értettem minek rémítgetni másokat. Inkább írtad volna le neked mit mondtak ha már neked elmondták mitől van, állításod szerint, nem pedig a kórházi rémtörténeted, aminek nem sok köze van a toxémiához
2012. aug. 8. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért ijesztgetés az igazság? Ha valaki megkérdezi a tapasztalatomat a toxémiáról, akkor hazudnom kéne, csak hogy ne rémisszek meg senkit vele? Ezért írtam az előbb, hogy a toxémia nem egy kellemes valami, hanem bizony egy sok problémát is okozható dolog. Sajnálom, hogy nem tudok róla szépet írni, bár tudnék!

És ha figyelmesebben olvastál volna, nem azt írtam, hogy azt magyarázták el, hogy mitől van, hanem hogy mik alapján diagnosztizálják a toxémiát, milyen jelei vannak a kismamánál, milyen problémák adódhatnak és hogy ilyenkor legjobb megoldás a terhesség befejezése. Már ha a körülmények adottak erre.

2 kérdést tett fel a kérdező. Te az egyikre én a másikra válaszoltam. Akkor miért vagyok én, aki nem válaszolt? Te miért nem válaszoltál a másik kérdésre is? Mert én az elsőre is később.

2012. aug. 8. 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! koszonom a valaszokat, sajnos csak most tudtam elolvasni oket, mivel aug.7 en befektettek a korhazba megfigyelesre, de csak rosszabodott a helyzet...11en megcsaszaroztak ... a babacskam kicsi sullyal szuletett 1950 el

nagyon megvoltam ijjedve, mert az o szervezete is uritette a feherjet, nem hizott semmit szegenykem,

1 honapot ultunk a korhazban, lassan indult be a novese, mivel nem akarta elfogadni a szervezete a tapot, mivel tejem perszenem jott meg, csak most ra egy honapra amikor hazajottunk. most mar jol novekedunk...sziasztok

2012. szept. 11. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Nehéz időszakon vagytok túl, örülök hogy minden rendben!

2012. szept. 11. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Amiota kiirtam ezt a kerdest, azota eltelt masfel ev, pontosan holnap lesz a kislanyom 1 eves es 6 honapos. Lehet mar toroltetek a kerdesemet a megvalaszolt kerdeseitek kozul...szeretnem hogy tudjatok minden rendben velunk, szerencsere nem maradtunk semmi problemaval ami a toxemia miatt alakult volna ki, remelem ti is jol vagytok! Udv minden valaszolomnak
2014. febr. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!