Miért ilyen felelőtlenek az orvosok?
Bajotok nem lett az nst-től.Én inkább örülnék, hogy még pluszban van infóm a kicsiről.A fehérje szintén nem macerás, mert csak pisilni kell hozzá.
Az aminió meg fontos, nehogy belekakiljon a vízbe.
Én a helyedben valami viccel elütném a dolgot.
Ne idegesítsd magad, szükség lesz az erődre rövidesen.
(Könnyen beszélek, én a szülés előtt azt hittem megbuggyanok, olyan ideges voltam.)
Könnyű szülést, és egészséges babát!
Az amnioszkópia nagyon fontos,minden másnap csinálják,még ha kellemetlen is addig örülj,amig mindent rendben találnak.Ugyanis ezzel azt nézik ,hogy a magzatviz milyen állapotban van.Ha ugyanis el kezd szineződni,akkor meginditják a szülést.Nem felelőtlen a dokid,sőt!Amig tiszta a magzatviz
,addig semmi baja nem lehet a babádnak.
És ügye ,hogy mikorra irják ki szülni a kismamát,az nem pontos.2 hét plusz-minusz...
Ha ezt felháboritónak találod,hááát....
Ha forditva lenne ,és egy hete tojna rád a doki és közben tök zöld lenne a vized ,nahhh az felháboritó lenne,,és örülhetnél ,ha minden rendben lenne a babáddal..
Akkor meg kérd ki magadnak a hangot,ahogy beszélnek veled,szépen udvariasan,mert arról te nem tehetsz ,hogy nem tudja a jobb kéz,mit csinál a bal.Végül is nem zivességet teszel nekik,hogy megvizsgálhatnak,ez a dolguk és nekik a lehető legkedvesebbnek kellene lenniük veled.Legközelebb azért jegyezd meg,hogy ők vannak érted,és az orvossal beszéljenek olyan hangon,ne veled.
/3.válaszoló/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!