Kismamák, akik másodikat, harmadikat várjátok egy konyha analfabéta férjjel, hogyan oldjátok meg a kórházban töltött napokat?
4#vagyok: 10-nek üzenném, hogy nyugodtan ne írjon, ha nincs egy épkézláb ötlete, apuka milyensége abszolút a kérdezőre tartozik, ő arra volt kíváncsi, más hogyan oldaná meg a problémát...
Mellesleg az én férjemre nem a kaja miatt nem bíznám 4 és 2 éves gyerekemet 4-5 napra, mert nem tudna nekik kaját csinálni, hanem mert olyan fajta, aki ha álmos elalszik ülve is, a két gyerek meg azt csinálna, amit akarna, szerencsére jól "használható" nagyszülőkkel rendelkezünk. (És ettől még szuper apa és a legtutibb férj a világon!) bocs az off-ért.
Ez off lesz, bocs: #4 vagyok: Claritasa ezt hogy csináltad? mármint az 1 napot? (tippelősből #5 vok :))
teli volt a szülészet kellet a hely és megkérdezték nem akarok e haza menni úgyis 3. gyerek
én meg rohantam csomagolni :-))
tehát jan 1 éjjel 11re mentem be jan 2-án délben lett meg a baba jan 3-án délben mentem haza
amúgy sem akartam ott maradni pedig a Szent Imre jó hely :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!