Hány ezer forintot szoktatok elkölteni gyermeketeknek édességekre finomságokra sütikre havonta?
Pár százat talán,ropi,gumicukor amit kap,csoki örülök,h a karácsonyi,mikulásos dömping kifogyott,meg innét-onnét mindig kap csokikat amiket beosztunk.Még túró rudit amit kap,hetente talán kettőt.Meg a pattogtatott kukoricát szereti,de az nálunk mindig is volt,mi is nagyon szeretjük.Ennyi,sütit sütök néha,boltit nem kap-cukrászdában dolg évekig...Illetve nyáron fagyit kapott.Max 1ezer ft egy hóra,de ez nagyon max volt!!!
Nálatok ez hogyan alakul,hogy felmerült benned a kérdés???
Némelyik válaszadó válaszán nagyot nézte,van aki 2-6 ezret költ a gyereknek csokikra..Az nagyon sok!De még a 2-3 ezer is.Én a gyerekeimnek tejszeletet,túró rudit szoktam venni,főleg amikor akciós,meg kukót,vagy pillecukrot,néha kinder tojást veszek és ennyi.Csokit nagyon ritkán vásárolok,szoktak kapni mamától-de nem állandóan,én nem is szeretem,ha csokiznak-,úgyhogy én nem is veszek,sőt most is csomó édesség van a szekrényben,nemrég volt a nagyobbiknak névnapja,kisebbiknek szülinapja,arra kaptak kinder csokit,be szoktam osztani nekik.
Havonta kb. 1-2000 ft max.amit elköltök ilyesmire.Innivalóra annál többet,mert nagyon szeretik az ivóleveket,Olympost szoktam venni nekik általában-amikor akciós akkor bevásárolok belőle.Sütit nem veszek nekik boltban,inkább sütök itthon.
Kedves kérdező,ez 1 jó kérdés volt és kiváncsi lennék,arra a kérdésre,hogy ki mennyit költ gyümölcsre,a gyermekének,arra mik lennének a válaszok!?
Nagyon keveset. 1000-1500 Ft-ot havonta 2 gyerekre összesen. Néha egy-egy csoki vagy nyalóka.
Sütit magam sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!