Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is "kellemetlen,...

KicsiSzív 2 kérdése:

Nektek is "kellemetlen, feszítő" néha ha helyezkedik mozgolódik a Baba?

Figyelt kérdés
22 hetes leszek.Néha kellemetlen feszítő érzést érzek mikor mozgolódik.Persze nagyon örülök ennek az érzésnek csak kiváncsi vagyok másnak is ilyen e.Köszi.
2012. aug. 6. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, néha kellemetlen. Nekem volt olyan múlt héten, hogy úgy kitolta magát a köldökömnél, hogy felkacagtam, mert csiklandós érzés volt. Szuper jók ezek a pillanatok! :)

27 hkm

2012. aug. 6. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, néha kellemetlen, és ennél csak "rosszabb" lesz, mikor fent a gyomrodnál rugdos és ettől hányingered lesz, vagy mikor megijed vmi hangtól (az én kisfiam például az égzengéstől) és hirtelen kezét-lábát széttárja.

Attól függetlenül, hogy néha fájdalmat okoz nekem, imádom mikor mocorog, rugdos, helyezkedik, és megéri tűrni ezt a kellemetlen érzést. :)

36 hkm

2012. aug. 6. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Én is imádom minden kis mocorgását,főleg mikor rugdos,már kivülről is látszik!:)
2012. aug. 6. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem már sokszor nemhogy kellemetlen, fájdalmas.. kitolja magát, ráadásul harántfekvéses, hát gondolhatod. ilyenkor próbálom kicsit odébb terelni, vagy máshogy helyezkedni. viszont 22 hetesen nem volt még ilyen gondom, akkor csak úgy mocorgott, nem fájt, nem volt kellemetlen. jó volt :) persze most is jó, de egyre nehezebb..

boldog babavárást Neked!

33 hkm

2012. aug. 6. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan, amikor a köldökömnél "szórakozik", de sajnos az csikiz, hanem baromira fáj...de szeretem, amikor érzem, hogy tevékenykedik :D

25 hkm

2012. aug. 6. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Es ezek meg a "jobbik" pillanatok :)

Nekem mar neha bekonnyezik a szemem a fajdalomtol,annyira nyomja magat a picim. Nagyon tud fajni. Legalabbis nekem. A legjobb mikor mozog es a feje szetfeszit alurol :)

De 35'hetes koromig nem fajt a mozgasa es imadtam ha mozog. Most is szeretem es megnyugtat,csak mar tenyleg nagyon durvan kellemetlen. Raadasul meg most is nagyon nagyon aktiv,pedig 39 hetet betoltottem mar :)

2012. aug. 6. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!