Nektek is "kellemetlen, feszítő" néha ha helyezkedik mozgolódik a Baba?
Igen, néha kellemetlen. Nekem volt olyan múlt héten, hogy úgy kitolta magát a köldökömnél, hogy felkacagtam, mert csiklandós érzés volt. Szuper jók ezek a pillanatok! :)
27 hkm
Igen, néha kellemetlen, és ennél csak "rosszabb" lesz, mikor fent a gyomrodnál rugdos és ettől hányingered lesz, vagy mikor megijed vmi hangtól (az én kisfiam például az égzengéstől) és hirtelen kezét-lábát széttárja.
Attól függetlenül, hogy néha fájdalmat okoz nekem, imádom mikor mocorog, rugdos, helyezkedik, és megéri tűrni ezt a kellemetlen érzést. :)
36 hkm
nekem már sokszor nemhogy kellemetlen, fájdalmas.. kitolja magát, ráadásul harántfekvéses, hát gondolhatod. ilyenkor próbálom kicsit odébb terelni, vagy máshogy helyezkedni. viszont 22 hetesen nem volt még ilyen gondom, akkor csak úgy mocorgott, nem fájt, nem volt kellemetlen. jó volt :) persze most is jó, de egyre nehezebb..
boldog babavárást Neked!
33 hkm
Nekem van olyan, amikor a köldökömnél "szórakozik", de sajnos az csikiz, hanem baromira fáj...de szeretem, amikor érzem, hogy tevékenykedik :D
25 hkm
Es ezek meg a "jobbik" pillanatok :)
Nekem mar neha bekonnyezik a szemem a fajdalomtol,annyira nyomja magat a picim. Nagyon tud fajni. Legalabbis nekem. A legjobb mikor mozog es a feje szetfeszit alurol :)
De 35'hetes koromig nem fajt a mozgasa es imadtam ha mozog. Most is szeretem es megnyugtat,csak mar tenyleg nagyon durvan kellemetlen. Raadasul meg most is nagyon nagyon aktiv,pedig 39 hetet betoltottem mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!