Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól lehet vinni egy...

Mikortól lehet vinni egy újszülöttet cicák közelébe? Hány hónapos kórtól? Nem akarom hogy elkapjon valamit!

Figyelt kérdés
Egész terhességem alatt nem mentem a közelükbe nehogy baj legyen!
2009. júl. 19. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Biztosan lesz aki lehurrog. Akik macska mellet voltak terhesek de én nem!!! Azok írjanak légyszi akik tudják ezt pontosan! Köszi:)!
2009. júl. 19. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Nekünk is van macskánk, de biztos hogy egy éves kora előtt nem viszem a közelébe. Igaz a mienk nem szokványos, mert már 20 éves és folyton csak hány, fosik... öreg már a végét járja. Kutyánk is van, vele kapcsolatban is hasonló a véleményem, pedig ő vele semmi gond még csak 4 éves.
2009. júl. 19. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm kisfia (4 hónapos) a cicájukkal alszik! Semmi gond vele.Nekünk kutyusunk van,2 hónap múlva szülök,de soha nem fogom eltiltani a gyerek mellől.Persze nem mondom hogy az elejétől egy ágyban fognak aludni...szerintem szép lassan elkezdheted hozzászoktatni a cicához.
2009. júl. 20. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! 2.válaszoló mért kellett lepontozni az elsőt???

Igaza van pedig! Az én gyerekem meg 100% hogy nem fog a macskával aludni ez fix! Hozzá teszem szeretem őket nagyon de soha!!!! Főleg nem 4 hónaposan! Tudom aki nagyon szereti az állatokat így vélekedik de azért nagyon kell vigyázni!!!!!

2009. júl. 20. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!