Másnak is megjelenik az ekcéma terhesen?
Ez a második terhességem.
Az elsőnél csak középidő után kezdődött a karomon, sokáig nem igazán akarták kezelni, merthogy csak a terhesség miatti legyengült immunrendszer okozza, szülés után úgyis elmúlik. De kezelni kellett, mert hat héttel később már úgy néztem ki, mint egy leprás.
Most még csak a tizedik hétben vagyok a második babámmal és már két hete előjött, ismét a karomon. Először azt hittem, hogy nem az, csak megcsípett valami, de iszonyatosan viszket és szép ütemben terjed is, a körömnyi felületből most már lett egy két ujjbegynyi terület.
Nektek kezelték egyből?
Várjak még, vagy már menjek vele most orvoshoz? Van esély rá, hogy most nem várják meg, hogy lerothadjon a fél karom, hanem hamarabb beavatkoznak?
Ti milyen krémet használtok?
Szia!
Sajnos igen...
Én elmentem a háziorvoshoz és megmondtam,hogy előjött megint az ekcémám.Kevert Elocomos krémet írt,amitől teljesen elmúlt.Írass fürdető krémet is!Néha utána is viszketett itt ott,de azt egyből kentem.
34 héttől pedig terhességi kiütéseim lettek az egész testemen.Arra is ezt kaptam.
37+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!