Az UV mentes barnitast kiprobaltatok terhesen?
Figyelt kérdés
Azthiszem igy hivjak,vagy:spray tan,magic tan.Uv mentes es csak lefujnak,kb 10napig leszel barna:-)Kivancsi lennek hogy valaki terhesen hasznalta-e ezt?Most vagyok 11hetes2009. júl. 19. 18:42
1/4 anonim válasza:
szerintem annyira nem fontos, hogy kockáztass...
2/4 anonim válasza:
Szerintem terhesen is ugyan úgy adnunk kell magunkra,mint nem terhesen.Természetesen csak normális kereteken belül.Én azt olvastam,hogy a barnító oldat cukortartalma miatt nem ajánlott ez az eljárás.Ugyanis hatással lehet a terhességi cukorbetegségre.De kérdezd meg a dokid.Boldog babavárást!
3/4 anonim válasza:
Az ilyen mesterséges anyagok többet ártanak,mint használnak.Nyár van, süt a nap, és még ingyen is van.Délután 4 után fél óra napozás segít és még D-vitaminhoz is jutsz, ami kell neked is és a babádnak is.És a naptól szebb színed lesz és nem csak 10 napig.Normális keretek között a kismamák is napozhatnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van,de Londonba nem sut a nap!!!Hazamegyunk masfel hetre,eskuvore es nem szeretnek ho feher lenni en aki mindig adott magara,megiscsak jol szeretnek kinezni.Csak ezert kerdeztelek titeket,mert itt az orvosok azt mondtak hogy szoliba is mehetek,igy aztan orvost itt ellehet felejteni...
2009. júl. 20. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!