Melyik itatópohár vált be 1 év alatti gyerkőcnek? Miért volt jó vagy éppen rossz, az amit kipróbáltatok?
Figyelt kérdés
9 hós a babám, neki szeretnék venni.2010. jún. 30. 14:14
1/4 anonim válasza:
Avent varázsitató, 5 hónapos korában kezdtem el neki vizet adni, később abból ivott teát, lehet rá rakni fogantyút is. Most is az van-16 hónapos-csak már a kemény fejjel használjuk.
em csöpög, nekünk ez második, de csk azért, mert az elsőt elhagytuk.
2/4 anonim válasza:
Tommy Tipee 6 honapos kortol, de a 12 honapos kortol ajanlott is jo. Brendonban lattam ilyet, amikor utoljara otthon voltam. Amit 6 honaptol ajanlanak, annak van fule, es kivaloan meg tudja fogni. Ebbol nagyon konnyen ivott es szivesen. Mi meg vettnk NUK, es AVENT itatopoharat, de mindkettobol folyt ki a viz.
3/4 anonim válasza:
Érdekes, milyen sokan panaszkodnak az avent-re, a barátnőmé is folyik, de a miénk egyáltalán nem folyt sosem. Szeret belőle inni, és mivel nem folyik, én is szeretem:)
4/4 anonim válasza:
Jana babavíz palackja. Nekünk az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!