5 db + terhességi teszt és mégsem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
A 25. ciklusnapon teszteltem az első pozitívat. Naponta kétnaponta a többit. Az utolsót pont ma. Az elsőtől a többi erősebb, de nem olyan színű, mint a kontroll csík.Most jöttem az orvostól, mert délután elkezdett barna folyásom lenni, és mivel már volt vetélésem bementem az ügyeletre. Azt mondta az orvos, hogy nem lát terhességet. Elküldött vérvételre holnap. Szerintetek?2009. júl. 19. 18:23
12/17 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom...:-(
Ne add fel!Kitartás!
13/17 A kérdező kommentje:
A véreredmény alapján terhes voltam. Úgy néz ki méhen belül volt. Holnap lesz a műtét.
2009. júl. 21. 17:31
14/17 anonim válasza:
Sajnálom! Csinált uh-t? Hány hetes lennél? Szerintem kérj még időt, lehet még nem látott semmit. Vagy magándoki, vagy csak másik orvos. Kitartás.
15/17 A kérdező kommentje:
A hcg-m egy nap alatt a felére csökkent, ez alapján egyértelmű volt hogy nincs remény. A műtéten már túl vagyok. Ennyi volt...
2009. júl. 23. 12:01
16/17 A kérdező kommentje:
Ha még olvassa valaki megírom a szövettan eredményét: magzati elemet nem találtam.
2009. aug. 9. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!