5 db + terhességi teszt és mégsem vagyok terhes?
Ha naponta-kétnaponta teszteltél, akkor még most is csak a 32. nap környékén lehetsz, ugye?
Szerintem ez még nagyon korán van és nem meglepő, hogy nem lát babát. Ilyenkor nem is szoktak mondani semmit, sem azt, hogy van, sem azt, hogy tuti nincs, csak türelmet kérnek. Ha pozitívak a tesztek, akkor biztos, hogy a vérvizsgálat is pozitív lesz, tehát találnak majd hcg-t, csak az a kérdés, hogy mennyit. És ha találnak, még akkor sem fognak tudni biztosat mondani, hiszen, ha tegyük fel elhalt volna a baba, akkor is maradhatott volna még hcg a szervezetben. Ilyen fiatal terhességnél is 1-2 hét kell a teljes kiürüléshez. De nyugi, biztosan nem ez történt.
Szerintem az a legbiztosabb, ha vársz még egy kicsit. A 6. hét tájékán petezsák már biztosan lesz, 1-2 héttel azután már a szívverésnek is be kell indulnia. A legtöbb doki csak ezután szokott határozottan terhességről beszélni.
Ha esetleg ismét barnáznál, vagy még mindig, akkor kérj magzatmegtartót a dokitól (de valószínűleg magától is felírja majd).
Én is most lennék 6 hetes, nekem ma indult be a vérzésem. Egy pinduri petezsákot láttak, ami menstruáció előtti fogantatást jelentett volna, de közben középidei volt a peteérés...
Nekem drukkolok! Ha erősödött a csík, azt viszont nem értem...Ha elhalt volna, halványulnia kéne a csíknak, nem erősödnie.
Majd írj, mi lett a vérvétel eredménye!
Szia,
Első tesztem halvány volt.Pár napra rá már erős +.Elmentem orvoshoz aki nem látott semmit.Azt mondta ha van is valami akkor nagyon fiatal kb. 8-10 napos lehet.Csak lestem,hogy azért szerintem nem így van,de hát Ő az orvos.Egy hétre rá visszarendelt és persze közben megejtettünk egy vérvételt.Hát láss csodát 1 hét alatt lettem 5 hetes és pozitív lett a vérvételem is.
Biztosan korán mentél.Ne aggódj!Szorítok nagyon!!!
Üdv.36 hetes Km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!