17 hetes vagyok. Mi lehet az oka, hogy nem rendszeresen érzem a pici mozgását? Van mikor majd 1 napig semmi.
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 17:05
1/7 anonim válasza:
Az az oka, hogy még csak 17 hetes vagy. :) Ez ilyenkor teljesen normális. A 22. hét környékén szokták minden nap érezni a kismamák a babót.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megnyugtattál, azt hittem valami baj van.
2009. júl. 19. 17:28
3/7 anonim válasza:
O, ez tok normalis, a pukkancs meg pici, igy amikor lejjebb van, nem erzed, par het es nagyobb lesz, nyugi, akkor mindennap par ora elteressel akar rugizni fog es jelzi hogy jol van.
4/7 A kérdező kommentje:
Már alig várom, hogy rendszeresebben érezzem, hihetetlenül jó érzés és megnyugtató. Köszönöm neked is a választ.
2009. júl. 19. 19:49
5/7 anonim válasza:
Szia! Még pici a baba ezért nem érzed mozogni minden nap. Később persze gyakrabban érzed a mozgásait, de előfordulhat, hogy lesz olyan nap amikor aluszékonyabb és egész nap nem érzed mozogni. Az én pici lánykám ha esett az eső mindig aludt. Most, hogy már kint van még mindig jókat durmol esős időben.
6/7 anonim válasza:
Szia!Én még 24 hetesen sem éreztem minden rezdülését, csak a 27. héttől, úgyhogy ne aggódj.Lesz még olyan, hogy azt kívánod, hogy kicsit lassítson a babád, mert tud az fájdalmas is lenni, ugyanakkor jópofa is.De ahogy múlnak a hetek annál jobban fogod érezni.
29hetes pocis
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyikőtöknek a megnyugtató válaszokat! Jó egészséget nektek és jó babavárást.
2009. júl. 20. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!