Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első babánál mikor éreztéte...

Az első babánál mikor éreztétek rendszeresen a mozgását? Az gond, ha valaki 20 hetes kora körül érzi először?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy baj! Én is akkor éreztem, és minden rendben volt. Úgy tudom, ez az átlagos.
2009. febr. 26. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugy 17hetes lehettem,amikor elösször éreztem a baba mozgását!

De egyáltalán nem gond,ha 20hetes korban érzed elösször!

Vannak ismeröseim,akik 21-22hetes korukban kezdték érezni a kicsi mozgását!

Boldog babavárást!

3/5 anonim ***** válasza:

Dehogy gond! Első babáknál általában nehezebb észrevenni, mivel nem tudja az ember, hogy mit figyeljen. Én 16 hetesen éreztem valami furát, apró kis bubikat, a kolléganőm mondta, hogy az már valószínűleg a pocaklakóm. Aztán ez be is igazolódott, egyre többet éreztem és egyre jobban! Nyugi, 20 hetesen teljesen normális! Sőt, lehet, hogy lesz, amikor csak egy kis nyugalomra vágynál! :)

Boldog babavárást!

4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is nagyon figyelek!

Nektek is boldog babavárást vagy nevelést! :)

2009. febr. 26. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
szia. Nem gond. Én 22 hetesen éreztem úgy igazán először mikor már kimertem jelenteni,hogy a babám mocorog. Az első babánál még azért nem tudjuk igazából,hogy mit kell érezni.Szép babavárást
2009. febr. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!