Ti hogy döntenétek?
Ez a te döntésed, senki nem dönthet helyetted, a következményeit te viseled és senki más.
De ha támogatnak a szüleim, én belevágnék.
Minden jót kívánok, bárhogy döntesz!
most majd jó sokan fogják neked mondani hogy elbasztad az életed, ne figyelj erre oda. sajnos max. tanácsot tudunk adni, dönteni neked kell. fel tudod nevelni a gyereked apa nélkül? készen állsz rá hogy anya legyél és felelősséget vállalj valakiért?
tanulni baba mellett is lehet, ha akarsz. mivel a szüleid támogatnak így segítséged azért szerencsére van ha az apa kilép. szerintem gondold át magadban hogy mit szeretnél, képes lennél-e egyedül gyereket nevelni, és ha igen, akkor tartsd meg a babát
18 éves félidős kismama
Nem az apuka döntésének fényében kell döntened. Az ilyen ember még éretlen az apaszerepre.
Ha most veled is maradna, nem lenne biztosíték arra úgysem, hogy egy év, öt év múlva is ott lesz.
Ha a szüleid segítenek a baba körül, nagy baj nem lehet.
Ne hallgass azokra, aki szerint elszúrnád az életed a babával, mert ez nem igaz.
De azokra se, akik égbekiáltó bűnnek tüntetik fel az abortuszt.
Gondold végig, és dönts Te.
Nem lehet hogy a fiu nagyon fiatal,ugy mint Te ,lehet hogy meggondolja magát a késöbbiekben .Egy kisbsbának nehéz ellenálni.A kérdés csak az hogy összeiletek -e.???
Ha egyedül maradsz is rengeteg örömöd lesz benne.Az iskolát késöbb is befelyezheted csak az elsöévben nehéz otthonhagyni valakire a babát.Ès 36 leszel mire a babád felnö!!! Sokan csak akkor kezdik a gyerekvállalást. Mindennek megvan az elönye a baj hogy a fiunak kéne melleted állnia.Igy lennétek igazi család. De ha nagyon fiatal és tudja hogy nem tud eltartani titeket persze hogy fél. Nehéz igy találgatni hogy milyen a fiu???
2es vagyok
nem biztos hogy apa ott hagy majd titeket, lehet hogy csak megijedt és idő kell neki hogy feldolgozza a dolgokat. az én páromnak is idő kellett, de meglett az eredménye. nem egyedül várom a babát, ő itt van mellettem és támogat mindenben, igaz neki több idő kellett hogy tisztázza magában a dolgokat. én nem vetettem el a babámat, és érzem hogy jól döntöttem!
gondold végig alaposan a dolgokat, és dönts. kíváncsi leszek hogy mire jutsz, várom a válaszod
Szerintem is jól gondoltad az elején, hogy vállalod a babát. Ha egyedül is, akkor sincs baj.Ha ez a fiú nem áll melletted, akkor az nem azt jelenti, hogy örökre egyedül maradsz. Lehet, hogy a baba fog éppen összehozni egy másik fiúval, aki viszont épp családra vágyna, s te ezt meg tudod neki adni. Sokan vannak, úgy hogy szeretnének már babát,de elmegy az idő eltelik 10 év, vagy több is, nem megy, majd szétmegy a kapcsolat. Persze ezek idősebb férfiak, de hát azok meg pláne fiatalabb csajokat keresnek, akik még tudnak és akarnak is szülni.
Az én fiútesóm már 20 évesen gyereket akart, de a csaja megcsalta, s terhes lett a másik pasitól. Tesóm annyira szerette, hogy ezt is megbocsájtotta volna neki, s felnevelte volna a gyereket mint sajátját.
Szóval sosem lehet tudni. Szerintem tarts ki és hidd el biztosan nem bánod meg, hisz egy gyereket nem lehet nem szeretni. 33h pedagógus km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!