Kedves Terhesek! A baráti körömből én vagyok messze az első terhes. Már most kezdenek elfordulni, közös programok nincsenek. A baba témát már elő sem merem hozni. Más is van ezzel így?
Köszönöm a sok választ. Nekem nem sok "igazi" barátom van, mert felszínes barátságokra sosem vágytam.
Kedves Vica05!
Már nem ma olvastam a válaszodat, de azóta is gyakran eszembe jut.. Ezen ugorjunk.. Tuti kiakadtam volna. Lehet ezt normálisan is közölni, hogy nem vevő a baba-témára.. :) Az ilyet én sem sajnálnám! :)
5/10 hozzászóló! Igen, biztos tele lesz még a facebookom is jókívánságokkal, de az is inkább a külvilágnak szól, meg egy két "barátnak" a saját maga megnyugtatására.. De teljesen igaz, hogy az már kit érdekel??
6/10 Irigyellek! :D
7/10 Igen.. Ilyen nekem is van. Amikor meg ott az időpont, hogy most ráérek, akkor hirtelen nem keres, két-három napra rá meg, jaaj ez volt a dolgom meg az. Nem értem, akkor minek mondja..
8/10 Ha a babafotóalbumot mutogató tudta az "állapotod" akkor tényleg nem kellett volna a te orrod alá is dugnia, de gondolj bele, milyen büszke egy anyuka a kisbabájára, ahogy te is milyen büszke leszel a sajátodra. Meg ha ott voltak sokan, akkor nem konkrétan neked szólt, hanem mindenkinek. De nagyon gratulálok, hogy sikerült, sok boldogságot a kis babuhoz! :)
9/10 Teljesen igazad van, nem te "tehetsz" róla, hogy terhes lettél, mármint, hogy neked összejött neki nem. Pláne ha te nem is vagy a terhességről áradozó kismama, figyelembe vetted, hogy vele mi van. Kicsit szemét dolognak tartom a viselkedését.. Biztos nagyon rossz neki, de miért rajtad vezeti le, azt nem értem. 1000-féle másik program van, amit veled is lehetne, ha nem teszi, ne is törődj vele..
Az elején én is próbáltam 2 barátnőmmel tartani a tempót, nem is volt nagy hasam, csak kis dudor, én voltam a sofőr, vittem őket beülős helyekre. De azért jóval hamarabb elfáradtam, ők meg részegek és ne menjünk haza.. Nem akartam őket megbántani, hogy nekem ez már nem jó, azt az estét kibírtam, de azóta nem játszunk ilyet.
És igen, írjátok, hogy új barátságok, de hol talál az ember ilyeneket? Most nem járunk olyan helyekre, terhesek közé sem, később meg csak a babu lesz, azért befordulni nem szeretnék, mert azért a párom mégsem egy "barátnő" :))
Elmész majd sétálni, és máris találkozol 10 másik babakocsit tologató anyukával. Így lehet ismerkedni.
Vagy az orvosi rendelőben, amíg vártok (oltásra, méredzkedésre stb.) Persze nem lesz mindenkiből barát, akinek ugyanakkora babája van, de előbb utóbb találsz szimpiket is.
6os vagyok. tervezem, hogy megyek majd baba-mama klubba, már a télen is, igaz csak február vége-március elejére számolom, hogy kibújik a Pöttöm.
de szeretnék nagyon olyan társaságba, közegbe járni, ahol pocakos/ kisbabás anyukák vannak. meg szeretnék terhes tornára is menni, itt is lehet ismerkedni.
szóval hiába fogadta jól a társaság Pöttöm érkezését, azért ők mégsem olyanok akikkel tudok beszélni terhességgel kapcsolatos témákról, meghallgatnak az oké, de hozzászólni már nem tudnak, csak hümmögnek.
félre értés ne essék, örülök hogy ilyenek, csak más társaságra vágyom, olyanokra akiknek nem a csajozás-pasizás-bulizás az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!