Kedves Terhesek! A baráti körömből én vagyok messze az első terhes. Már most kezdenek elfordulni, közös programok nincsenek. A baba témát már elő sem merem hozni. Más is van ezzel így?
Amikor én terhes lettem, ún. az egyik barátnőm elkezdte mondogatni, hogy "ezen ugorjunk , képzeld..." (amikor a babáról kezdtem volna beszélni).
Most terhes és sokszor hívogat, h ez meg az hogy van? Mondtam neki egyszer mérgesen,h "ugorjunk már ezen a tmán..." . Na, azóta nem hívott, de nem is baj, én már magamban leszámoltam ezzel a "barátsággal".
A gyerekvállalás minden szempontból próbára teszi a kapcsolatokat. Egyesek lemorzsolódnak, másokkal átalakul az intenzitás, de megmaradnak. És lesznek újak is a hasonló életállapotúak közül.
Kicsit hasonlít arra, amikor megtalálod a párod, de a másiknak nincs még, vagy csak nem jönnek ki egymással...
nekem van egy olyan barátnőm, akivel elég ritkán beszélgettünk, mégis "legjobb barátnők" vagyunk. ha nem beszélünk 1,5 hónapig, akkor is ugyanott folytatjuk, ahol abba hagytuk.
mióta elmondtam neki, hogy érkezik a trónörökös napi kapcsolatban vagyunk. ez nagyon jól esik.
egy ideje már hanyagoltam a társaságot ahová együtt jártunk, de most hogy kiderült az állapotom mindenki kérdésekkel bombáz, velem izgul mindenki. gondolom ez az újdonság ereje, mert itt is a miénk lesz a legelő baba a társaságban.
néha már az agyamra mennek :D
Én egyszer akkor sokalltam be a mikor az egyik csoporttársam hozott egy fényképalbumot, ami legalább 100 képet tartalmazott a babájáról. Persze egyik másik is ugyanolyan volt. A körülöttem lévők mind ámuldoztak minden képen, én gyorsan végiglapoztam majd szerényen visszaadtam.A csaj várta volna tőlem is, hogy áradozzak, de nem tettem, mert mi akkor már a férjemmel régóta babát szerettünk volna, s mivel annyira nem akart összejönni, nem is mertem magam úgy beleélni a helyzetbe.
Szóval sosem lehet tudni ki miért utasít el egy-egy helyzetet vagy kapcsolatot. 4 és fél éve próbálkozó, túl egy vetélésen, egy inszemináción, 30 évesen 33hkm
Igazából nekem egy barátom se fordult el tőlem, sőőőt inkább jobban ragaszkodnak , nálunk is én vagyok az első akinek babája lesz. Nemtudom, hogy lehetnek ilyenek a barátok , hogy ilyenkor elfordulnak az embertől. Teljesen természetes dolog , hogy a babádról beszélsz és a terhesség gondjairól. nem hiszem , hogy az ő életük felől nem szoktál érdeklődni. :// Kitartást !!!
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!