31ik hét körül járó kismamák, nálatok hogy van ez?
Sziasztok!
Ma töltöttük be a 31.ik hetet.
Eddig lekopogom semmi bajom, se vizesedés, se magas vérnyomás stb. a meleget is tök jól viselem (kopp-kopp). Hamarabb elfáradok, többször megállok, de lényegében mindent megcsinálok amit eddig.
Viszont 2-3 napja azt vettem észre, hogy egyre nehezebb az ágyból felkelés, kicsit fáj a derekam napközben, éjjel forgolódok különben zsibbad az egyik oldalam.
És amit érdekesnek találok, hogy ha ülök semmi bajom. Felállok és másodperceken belül keményebb a hasam, és egyből pisilnem kell :) Gondolom ez azért is lehet mert akkor a baba teljes súlyánál fogva húz lefelé :)
Nálatok is hasonlóak a tünetek? Én csak azért furcsállom, mert pár nap alatt jelentkeztek ezek. Mondjuk még mindig vannak olyan napok h egész nap takarítok és pörgök, másik nap meg felkelek, reggelizek és kb. fekszem is vissza aludni :)
Meséljetek!
31hkm
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Bevallom féltem a terhességtől (első baba), hogy hogyan fogom viselni, pláne hogy a nyarat csinálom végig pocakkal. Meglepően, de egészen jól bírom.
A nehézkes felkelést még megértem, a kisfiam egyre nagyobb :) és egyre több helyet foglal...
Én sem híztam még semmit, 2 kilóval vagyok kevesebb mint amennyivel kezdtem, tehát erre nem foghatok semmit.
Furcsák nekem ezek a hétről hétre felbukkanó tünetek, amig még nem vészesek, csak furcsa.
Furcsa számomra hogy most már igenis elfáradok annak ellenére h mindig is nyüzsgős voltam.
A tennivalókat (családi ház, mosás, főzés) még könnyen megcsinálom, van klmíma a házba ami sokat segít. Legalább itt bent nem kapok agyvérzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!