A bőröm állapota teljesen megváltozott. Miért lehet ez?
Teljesen ki vagyok akadva a bőröm miatt. Az arcom olyan mintha apró kiütések lennének rajta, mint a meleg kiütések, és ráadásul az arcom és a mellkasom, vállaim pattanásosak lettek. (volt régebben is néhány, de nem ennyi, és ilyen hirtelen és egyszerre) Illetve ma még a könyökömön is észrevettem valami rücskös mitesszer féléket. Most volt a héten Missed ab-om, úgyhogy sajnos már nem várok babát, de már vagy 3-4 hete elkezdődött ez a "jelenség" rajtam.
Másnál is tapasztalható hasonló?
Hová fordulhatok ez ügyben, vagy majd elmúlik? tisztítókúra, vagy valami más segíthet...?
Szia!A hormonoktól van, nem kell semmit tenni, elmúlik magától.
Sajnálom, ami történt!Kívánom, hogy legközelebb ne legyen probléma!Mielőbbi babásodást kívánok.
29hetes pocis
Sajnalom a tortenteket!Nekem sem volt sosem de miota kisbabat varok a mellkasom a vallaim tiszta pattanas es a melegtol van biztos.Lehet te is a melegre vagy erzekeny de ha van idod menj el borgyogyaszhoz ha nem mulna.Vagy lehet az elhalt terhessegtol van a szervezeted igy reagalt.En is elvesztettem 2 babat az elsonel nekem is volt ilyen azt mondta a dokim mivel mar a babam nem elt 2 hete bennem azert volt ez.
Mihamarabbi boldog babavarast kivanok neked,es ne varjatok tul sokaig mert annal hamarabb fogsz terhes lenni megint 2 honap boven eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!