Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bőröm állapota teljesen...

A bőröm állapota teljesen megváltozott. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok akadva a bőröm miatt. Az arcom olyan mintha apró kiütések lennének rajta, mint a meleg kiütések, és ráadásul az arcom és a mellkasom, vállaim pattanásosak lettek. (volt régebben is néhány, de nem ennyi, és ilyen hirtelen és egyszerre) Illetve ma még a könyökömön is észrevettem valami rücskös mitesszer féléket. Most volt a héten Missed ab-om, úgyhogy sajnos már nem várok babát, de már vagy 3-4 hete elkezdődött ez a "jelenség" rajtam.

Másnál is tapasztalható hasonló?

Hová fordulhatok ez ügyben, vagy majd elmúlik? tisztítókúra, vagy valami más segíthet...?

2009. júl. 18. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!A hormonoktól van, nem kell semmit tenni, elmúlik magától.

Sajnálom, ami történt!Kívánom, hogy legközelebb ne legyen probléma!Mielőbbi babásodást kívánok.

29hetes pocis

2009. júl. 18. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnalom a tortenteket!Nekem sem volt sosem de miota kisbabat varok a mellkasom a vallaim tiszta pattanas es a melegtol van biztos.Lehet te is a melegre vagy erzekeny de ha van idod menj el borgyogyaszhoz ha nem mulna.Vagy lehet az elhalt terhessegtol van a szervezeted igy reagalt.En is elvesztettem 2 babat az elsonel nekem is volt ilyen azt mondta a dokim mivel mar a babam nem elt 2 hete bennem azert volt ez.

Mihamarabbi boldog babavarast kivanok neked,es ne varjatok tul sokaig mert annal hamarabb fogsz terhes lenni megint 2 honap boven eleg.

2009. júl. 19. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:
En 9 hetes kismama vagyok es miota babat varok iszonyatos lett a borom. Az arcom tele van pattanassal. Az egyik el sem mullik mire kijon meg ketto. Egyszeruen szornyu, sosem neztem ki igy eletemben. Be vannak gyuladva es a felso karom is televan. Azt hittem megszepul majd a borom kismamakent. Nekem azt mondtak hormonalis alapon van es majd elmulik. Hat kivancsi vagyok. Lehet nallad lassan urul ki a hormon a szervezetedbol. De szerintem ha teljesen kiurult akkor rendbejon a borod is. Nagyon sajnallom ami tortent. :(
2009. júl. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!