Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb egy hete teljesen megváltoz...

Kb egy hete teljesen megváltozott a babám mozgása. Vannak napok amikor alig hajlandó rebbeni egyet-kettőt, de tegnap egész nap ficergett, de teljesen máshogy mint eddig. Ez normális így a végén?

Figyelt kérdés
Inkább csak kinyomkodja magát a jobb oldalon, meg feszegeti magát. Azt tudom, hogy nincs elég helye, de mások azt írják, hogy ilyenkor a legfájdalmasabb a mozgása, nekem pedig nem fáj, max néha kellemetlen, mikor az oldalamba nyomja a könyökét, de rúgásokat már nem igazán érzek. Normális ez, vagy baj lehet?
2008. okt. 29. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális! Nekem is így mozog kb a 28.hét óta.
2008. okt. 29. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy?

Nálam kb ugyanez van már a 34.héttől amit írtál. Mostmár 37 hetesek vagyunk de nem is nyomkodja magát, néha kidugja a hátát meg a fejét, mert nekem még sajna medencefekvésű, és ennyi. Ezt is főleg hajnalba meg ha lefkeszek, napközbe nemnagyon szoktam érezni. Nekem se fáj konkrétan inkább kellemetlen, meg ha nem úgy fekszek ami neki tetszik akkor azért kapok tőle erőteljesebb mocorgásokat.:)

2008. okt. 29. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató. A 36-ik héten vagyok. Boldog babavárást!
2008. okt. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!