Hogy éltétek meg a többszöri vetéléseket?
Sajnos mar volt 2 de most ismet babat varok 17.hetes vagyok de rettegek nehogy elveszitsem.Sajnos mar ez idaig 3*volt barnazasom amiert nagyon izguolok es mindenfele rosszat gondolok de remelem es tudom,hogy o mostmar velunk marad.Nem tudom mas hogy van vele de en minden uh-tol felek nehogy rosszat mondjanak.Hogy lehet ezt tul elni?
Mivel mar neked is volt 2 vetelesed a mostani babaddal veszelyeztetett voltal?En az vagyok es nem nagyon csinalhatok semmit de neha nem birom ki es ezert lekiismeret furdalasom van mint most is,mert sokat kellet mennem es most megint barnaztam ugye nem lesz baja a babamnak?Neked ez a terhesseged milyen volt?
Szia.
Én is 2*vetéltem(6 és 19 hetesen).Iszonyatosan megviselt mindkettő, pedig én is mindent megtettem.Azután meg ráadásul alig bírtam újra teherbe esni, nem kívánom senkinek amin átmentem idegileg, és lelkileg, nehéz volt tartani magam.De most ismét terhes vagyok, 34 hetes, eddig nagyjából minden rendben, kissebb nagyobb bajok vannak, de még elviselhető, várom a végét, hogy túl legyek rajta, már csak feküdhetek, nehéz.
Én is minden uh előtt paráztam, izgultam, féltem nehogy rosszat mondjanak, és ez végig elkísért, meg el is fog, aki egyszer megégeti magát, az utánna már fél a tűztől.De sok erövel sikerülni fog nekünk is!!!!!!!Minden jót nektek, és KITARTÁS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!