Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának az egymás után...

Mendy1025 kérdése:

Árt a babának az egymás után többszöri szex?

Figyelt kérdés
Szeretném a szerelmemet meglepni egy egész éjszakás hancúrral,szerintetek ártok vele? 18 hónapos terhes vagyok,és mióta terhes vagyok nem volt szex:)) Második terhességem,az elsőnél sajnos az elejétől veszélyeztetett terhes voltam végig,szóval nem lehetett szex:( Most nincs semmi gond,de nem mertem eddig,mert azt hallotam,hogy az első 3 hónapban vetélést okozhat. Köszi a válaszokat.:) amúgy függ a férfi méretétől is,hogy árt -e?Lehet kicsit hülye kérdés,de kiváncsi vagyok:)))
2010. nov. 3. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
18 hónapos terhes? azt, hogy?
2010. nov. 3. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
jaj,bocsi,félreírtam,jesszus:))))18 hetes:)))))
2010. nov. 3. 20:37
 3/7 anonim válasza:
49%

18 hónapos terhes NINCSEN! Amikor már a végén vagy a terhességnek az a 9. hónapod és a kkor születik a gyerek.

De szerintem nyugodtan lehet. Valahol azt olvastam, hogy ez egyáltalán nem árt a babának.

2010. nov. 3. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Már írtam,hogy véletlenül elírtam!!!18 hetes vagyok!!!!:)))))Azért köszi
2010. nov. 3. 21:23
 5/7 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Nem árt, csak ne vaduljatok. Szép estét! :)
2010. nov. 3. 22:05
 6/7 TKI Ibolya ***** válasza:
Nem árt a babának!!! Érezzétek jól magatokat szép estét!!!
2010. nov. 4. 08:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. nov. 4. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!