31 hetesen van olyan aki 10-nél többször keményedik egy nap. Mennyire normális ilyenkor a napi többszöri keményedés? Aggodom mert én elég sokszor keményedek. Tapasztalatok?
Én 33 hetesen kezdtem,és mindjárt 5 perces keményedésekkel.Másnap a dokim mondta hogy szedjek magnéziumot,és pihenjek minél többet.Lehet ám a meleg miatt is.Magnézium jó rá.
38 h
Szia.
Én 34 hetes vagyok, de nem keményedek, de én a 16. héttől 3*2 magnesi citricit szedek, úgy tudom hogy erősebb mint a magne b6.Mondjuk ennek ellenére mégis kinyíltam.
10 keményedés az már tuti,hogy sok...! Feltétlenül említsd meg a dokidnak! Nekem mikor kiderült,hogy kinyíltam,kérdezte is,hogy nem görcsöltem,vagy nem keményedtem? De nem..,nem éreztem...Viszont gondolom nem véletlenül kérdezte ezeket...Viszont én is azt gondoltam,hogy sokat keményedtem...,és kiderült,hogy mikor ezt gondoltam,akkor rosszul értelmeztem a dolgot... Szóval ilyenkor már a bordáidnál is tud rugdosni a baba,tehát odáig kell érezned,hogy bekeményedik kőkeménnyé a hasad...De az egész alulról,az alhasadtól,a bordádig,meg oldalt,meg mindenhol...Szóval az egész hasadnak bekell,hogy keményedjen..! Te ezt érzed? Mert én,mikor azt gondoltam,hogy keményedek,én csak alul éreztem,mikor általában felkeltem valahonnan,hogy olyan kemény a hasam,hogy csak na....És megkérdeztem legközelebb,mikor mentem NST-re,hogy igazából mit is kell érezni,és akkor mondta ott,aki vizsgált...
Üdv.:37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!