Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülésznőt szeretnék fogadni...

Szülésznőt szeretnék fogadni Pécsett?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 18:53
 1/4 Bea24 ***** válasza:
Ezt most kérdezed, vagy mondod? Konkrétizáld kicsit...
2009. júl. 18. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Kellett egy kérdőjel a kérdés végére és nem lehetett a "tud valaki segíteni-t" beletenni mert nem engedték amikor fogalmaztam. Szükségem van egy szülésznőre.
2009. júl. 18. 21:57
 3/4 Bea24 ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg az ismerőseidet, barátaidat, hogy tud-e valaki ajánlani. Biztos van olyan, aki tud. Én is Pécsett élek és itt fogok szülni az Édesanyák u.-ján.Mi nem szerettünk volna fogadni sem dokit, sem szülésznőt, nem anyagi okokból, elvből nem... aztán a védőnőnél a váróban megismertem egy Anyukát, aki ajánlott egy szülésznőt a klinikán, fel is hívtam, holnap este megyünk ismerkedni hozzá. :) Ha gondolod, esetleg megkérdezem neked, de ahhoz tudnom kell hány hetes vagy, stb. 37 hetes km
2009. júl. 18. 23:12
 4/4 Bea24 ***** válasza:
23:12-es vok, írhatsz privibe is, ha gondolod. :)
2009. júl. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!