Mikortól kell napi rendszerességgel éreznem a baba mozgását?
Hát már igen...
Én a 17. től éreztem,sőt,a 21.en már a férjemnek is meg tudtam mutatni,hogy nézd,ilyen amikor rúg.
Ha ma sem mozdul,akkor menj el azért egy dokihoz...jobb félni mint későn segítséget hívni.Bár ebben a korban még sokat nem tudnak érte tenni.
De az is lehet,hogy most volt egy időjárás változás,és az nyomta el.
Amúgy az is lehet,hogy azért nem találta meg,mert elúszkált a kicsi.Nekem ezze rendszeresen vannak problémák még most is,pedig 38 hetesek vagyuk.Egyszerűen az első szívhangért szintén a 21 vagy 22. héten nagyjából 10 percet küzdött a védőnő,mert nem hagyta magát.Egyszerűen utálja.És őt még nem lehet lefogni,vagy pocin kívülről kitapintani,hogy most merre jár.Még rengeteg helye van.
Számít, hogy mikor érzed meg először. Ha ma sem érzed a picit, akkor azért menj el dokihoz, hogy ő mondjon biztosra valamit! Nem akarlak elkeseríteni, de én a 17- 18. héttől naponta érzem a babát, egyre erősebben. Egyébként az is lehet, hogy befelé van fordulva a baba és azért nem érzed!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Én kb a 19.héttől éreztem, de igazából a 20. héttől lett rendszeres. Néha ugyan van pár nap, amikor a babó nam olyan aktív, de azért ha mozog, mindíg tudom, hogy ő az. Ja, és első terhesség, aminél állítólag minden rendben van.
23.héteben vagyok.
Most komolyan! Miért kell a frászt hozni a másikra?
Mik vagytok Ti,látnokok?
Kedves Kérdező:
Nekem is előfordult,hogy két napig alig éreztem,engem is a víz levert,de azóta is minden rendben (kop-kop-kop).
Lehet,hogy front van vagy még nem ismered fel mindig,hogy Ő az.
Boldog babavárást!
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!