Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, vagy csak...

Terhes vagyok, vagy csak tévhit? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A múlt hónapban 3 napig volt meg a mensim, pedig mindig 7 napig szokott, mondjuk az első napon nagyon megvolt..

mostanában kéne megjönnie, de pár napja hányok és rosszul vagyok szagoktól, a hasam felvan puffadva, nem tudom miért... nem ettem semmi olyat.. néha szúrkál a hasam alja. Vegyek tesztet vagy várjam meg a mensit?

2012. aug. 2. 12:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Tudom milyen, hidd el, 9 hónapja hasonló cipőben járok, azóta nem jön össze.De nem szabad feladni. Még bármi meglehet, lehet ha most nem jövő hónapban, de az is lehet hogy utána, e fog az sikerülni.

1 év sikertelenség után már orvosi segitséget is kérhetsz, vannak itt olyanok, akik már az első vagy második hónapban babásak lettek, miután voltak orvosnál, és kivizsgálták.

De a legfontosabb hogy ne görcsöljünk rá.Csak pozitívan. Én tudom hogy ez mennyire nehéz.

Sok sikert és kitartást!

K.

2012. aug. 3. 09:32
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Eléggé feszült vagyok, mert 9.-e fele kellene megjönnie, és addig várni..most is hányingerem van, a mellem is feszül, ég.. nem tudom mire gondoljak

2012. aug. 3. 13:51
 23/25 anonim ***** válasza:
9?az még elég messze van, ne haragudj de szerintem ez nem terhességi tünet.Ahhoz még korai lenne.
2012. aug. 3. 14:45
 24/25 A kérdező kommentje:
azért gondolom így, mert múlt hónapban is csak 3 napig volt meg a 7 helyett
2012. aug. 3. 14:50
 25/25 A kérdező kommentje:
2 nap múlva újra tesztelek.. szinte minden nap hányok mellem úgy fáj hogy az hihetetlen..
2012. aug. 7. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!