Terhes vagyok, vagy csak tévhit? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A múlt hónapban 3 napig volt meg a mensim, pedig mindig 7 napig szokott, mondjuk az első napon nagyon megvolt..
mostanában kéne megjönnie, de pár napja hányok és rosszul vagyok szagoktól, a hasam felvan puffadva, nem tudom miért... nem ettem semmi olyat.. néha szúrkál a hasam alja. Vegyek tesztet vagy várjam meg a mensit?
2012. aug. 2. 12:05
11/25 anonim válasza:
szerintem tesztelj :) hátha van valami
12/25 A kérdező kommentje:
:))
2012. aug. 2. 13:11
13/25 anonim válasza:
majd írd meg hogy mi lett az eredmény! :)
15/25 anonim válasza:
Kedves 9-es valaszolo!
Nekem meg volt 2 nap a mensiig, de mar hanytam, hanyingerem volt egesz nap!:) egeszen a 12. hetig.
Pedig akkor toltottem csak a 4. hetet. Ez nem torvenyszeru, hogy csak a 6-7. heten van hanyas, hanyinger, mindenkinel mas.
Kedves kerdezo! Tesztelj!!!:)))))
16/25 Anita8401 válasza:
Mindenképpen írd meg mi újság nagyon szorítok èrtetek :D
Köszönöm a gratulációt :)
Remélem hamarosan neked is gratulálhatok :)
Megy a drukk!!!!
17/25 A kérdező kommentje:
Reggel írok:)
2012. aug. 2. 17:33
18/25 A kérdező kommentje:
Negatív lett...kezdem azt érezni h nekem sose lesz babám..:(
2012. aug. 3. 06:55
20/25 A kérdező kommentje:
de ilyenkor olyan rossz, mert nem tudom, hogy igazából akkor miis van velem.. most is hányingerem van, hasam még mindig kemény és felvan puffadva.. remélem nincs semmi bajom
2012. aug. 3. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!