Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon terhes vagyok? (Többi lent)

Vajon terhes vagyok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Utoljára decemberben voltam együtt fiúval. Nem védekeztünk, csak "vigyázott". Január közepén csináltam tesztet a biztonság kedvéért, ami negatív lett.

Azóta rendszeres volt a menzeszem is.

Mégis felmerült bennem a kérdés, mivel az utóbbi időben felszaladt rám pár kiló. Egyéb tünetem nincs.

Nem tudom, milyen egy terhes nő pocija a 7. hónapban.

Hogy gömbölyű, az tény, de kemény? Be tudja húzni valamennyire?

23/L

2012. aug. 2. 00:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem vagy terhes. = hónaposan már szépen mozog a has is,és sokszor ki is tudja tapogatni az anyuka a baba helyzetét.(én még a pici lábát is megtudtam fogni amikor rúgott egyet a hasamon belül.
2012. aug. 2. 00:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,kizárt hogy terhes legyél.Már nagy lenne nagyon a hasad,és mások is észrevennék.És a menésed is olyan lenne mint egy kismamának.
2012. aug. 2. 00:30
 3/9 A kérdező kommentje:

1. Köszi a válaszod, így már megnyugodtam :-)

2. Elég nagy a hasam, ezért az aggódás. Már egy ismerős rá is kérdezett, hogy az vagyok-e.

Ebben az egy esetben viszont elkezdek edzeni :-)

2012. aug. 2. 00:38
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Ez valami vicc?

23 évesen nem tudod, hogy 7(!) hónapos terhes vagy-e, vagy nem vagy terhes?

Azért ne lepődj meg, ha nemsokára szülni fogsz :D

2012. aug. 2. 02:28
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

7 hónaposan már keményen rugdos a baba!

Ha ezt nem érzed, akkor ott nincs semmi, vagy egy mumifikálódott magzat van.

Nem ártana orvoshoz elnézned, ha még akarsz az életedben gyereket vagy szeretnél még sokáig életben maradni.

Ha kiderül, hogy csak kövér lettél, akkor pedig egy hormonvizsgálat nem ártana, hogy nincs-e ott valami gond.

Bár a kövérség sok helyre megy, nem csak a hasra.

Ha egyik sem, akkor diétás orvostól kellene tanácsot kérni fogyáshoz.

2012. aug. 2. 02:59
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Remélem ez nem komoly...
2012. aug. 2. 06:38
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
húúúhaaa :D
2012. aug. 2. 10:59
 8/9 Alexandra8803 ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen. Egy ismerősöm fájdalmak miatt került kórházba, ott,és akkor derült ki,hogy szülni fog!!! Minden hónapban megjött neki, volt egy kis hasa, de nem feltűnő, mégis egy 2 kilós baba, valahol nagyon elbújt, és igen jól titkolta,hogy van.
2012. aug. 2. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes, mert nem érezte, hogy mozog?meg ilyenek?hallottam már, h valakinek 12 hetesen derül ki, de, hogy egyszer csak már szül...ez hihetetlen.Nem gondolom, hogy normális dolog.Egy felnőtt ember ismeri a testét.
2012. aug. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!