Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Három szívhangot hall, de...

Három szívhangot hall, de csak 2 babát lát. Elképzelhető hogy baj van? 11hkm

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 22:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon gratulálok.sok erőt és egészséget kívánok nektek és a babáknak is persze :)))
2012. aug. 8. 18:25
 22/30 anonim ***** válasza:
#12 vok: drukkolok nektek!!
2012. aug. 8. 21:01
 23/30 Anita8401 ***** válasza:

Juj de jó szívből gratulálok nektek :D

Nagyon boldog babavárást nektek :D

Azért majd írj néha,hogy mi újság veletek :) főleg ha majd megtudjátok a nemüket :) .

Azt még megkérdezhetem,hogy egy vagy több petéjűek??

2012. aug. 8. 23:55
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvasssa e még valaki, de mint kiderült gubancok voltak a hetekkel, így még csak ma töltöttem a 12.-et, és már délelőtt túl is estem a szűrővizsgálatokon, midnen eredmény teljesen rendben van, szerencsére nem Down-kór gyanús egyik baba sem. Az A baba valószínűleg kislány, de ezt csak 70%ra mondta a doki, mert nem látja rendesen, a többi baba egyenlőre szégyenlős. Nem tudni még hány petéjűek, hú de furán hangzik ez, de valami olyasmit motyogott a doki, hogy talán egy lepény van, mert egynek látja, de ettől függetlenül lehetnek többpetéjűek is. :)
2012. aug. 15. 22:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Jajj de jó:-)Szívből gratulálok!:)

Időnként jelentkezz,hogy mi van veletek

2012. aug. 16. 06:45
 26/30 anonim ***** válasza:

#12 vagyok: aztamindenit!!!De örülök neked, hogy megírtad!

Már ilyen korán látni, h lány?

Bár gondolom végülis nem a nemek aránya fontos, hanem hogy minden rendben legyen velük!! Ezt kívánom, és boldog babavárást nektek!!!2lányosAnyuka

2012. aug. 16. 11:27
 27/30 Anita8401 ***** válasza:

Juj de jó :)) mégegyszer gratulálok a babákhoz :))

Ha lehet néha néha írj ide,hogy hogyan nőnek a picik ès mi újság veletek :)) kiváncsi vagyok hogyan alakultok :)) .

Figyelni fogom mikor írsz :))

Vigyázz magatokra és szép baba várást :))

2012. aug. 16. 12:09
 28/30 Anita8401 ***** válasza:

Szia.

Hogy vagytok? Minden rendben van veletek?

Tudjátok már a nemüket? Régen írtál màr :) .

Remélem minden ok veled is ès a babákkal is :) .

2012. aug. 31. 07:55
 29/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azt hogy mennyire látni ilyen korán a nemüket nem tudom, de ilyenkor még könnyen lehet a kislányból kisfiú, jövőhéten szerdán megyünk megint dokihoz, uh-ra, legkésőbb a 16.hétre tervezünk egy 4Dset is, egyelőre minden rendben van, velem is, a babákkal is, bár már kezdem túl nagynak érezni magam:( de ezt leszámítva, meg azt hogy a derekam néha annyira fáj hogy alig birok megmozdulni, minden teljesen oké. Na majd írok, ha lesz valami fejlemény:) És aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök:)
2012. aug. 31. 12:53
 30/30 anonim ***** válasza:
Szio! Minden rnedben veletek??? :)
2013. márc. 28. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!