Már kétszer voltam orvosnál, de még egyszer sem mutatott nekem szívhangot. Miért?
azt mondta minden rendben van, nincs baj a picivel.
kérni kell hogy mutasson szívhangot? vagy egyszerűen csak hanyagságból nem tette? nem tudom mit gondoljak...
11 hkm
Nekem egyszer mutattak,4D UH-n. Kórházban sosem! Csak a ritmust látni,de nem hallani. Ez totál rendjén van így,nem köteles meghallgattatni Veled,a lényeg a vizsgálat,hogy ő mindent rendben találjon. Nekem az elején még a monitort sem fordították felém.
32 hkm
köszi! :)
kérésre mutat egyébként?
nekem a dokim mindenben kivétel. képet ad ingyen, apukát kikéri hogy igenis menjen ő is uhra és szívhangot is mutat. meg persze ha mozog a baba akkor elég sokat mutogatja hogy mikor mit csinál
sztk-s orvos
Nekem sem mutatott még szívhangot, csak pulzálást láttam. Pedig már 3x voltam uh-n.
Nekem annyira nem hiányzik, hiszen látni látom ahogy dobog a szivecskéje.
képet én is kapok, nekem sztk-s a dokim. monitort nem mutatott még, elvileg szerdán megyek tarkóredő mérésre. talán ott már mutat valamit.
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!