Három szívhangot hall, de csak 2 babát lát. Elképzelhető hogy baj van? 11hkm
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 22:29
1/30 A kérdező kommentje:
*a doki
2012. aug. 1. 22:31
2/30 Anita8401 válasza:
Lehet,hogy a harmadik baba takarásban van és ezért nem látni nyugodj meg :)
Gratulálok a babákhoz
2 fiús 21 hetes kismama
3/30 anonim válasza:
Hát valószínű, h csak takarja az egyik a másikat....Reménykedjünk semmi probléma....És komoly, 3 szívhangot hall? :)
4/30 anonim válasza:
csak takarja a 3.at az egyik baba.
5/30 anonim válasza:
3-as ikrek?Egyem meg a kis szívhangjukat!Gratulálok!!!
6/30 anonim válasza:
Szia!!!Először is gratulálok a babákhoz:-)Másodszor pedig valószínűleg tényleg takarásban van a 3.-dik baba,mivel megvan a 3.szívhang is.Akkor lenne okod aggodalomra,ha 3 babát látna,és csak 2 szívhangot találna.Bár nem tudom ,a doki mit mondott??Mikorra rendelt vissza UH-ra?Ne idegeskedj,minden rendben lesz szerintem.Boldog babavárást,és majd írd meg,mi volt a következő vizsgálaton!!!Üdv:2 kislány anyukája
7/30 anonim válasza:
akkor lenne baj ha 3 baba lenne de csak 2 szívhang :)
8/30 anonim válasza:
Próbálj meg elmenni másik rendelőbe, ahol jobb ultrahang gép van, hátha jobban látnák hányan is vannak odabent!
Gratulálok, írígyellek:)))
9/30 Major Andrea válasza:
Várom, hogy ebből mi sül ki :) Már a kettő is csodálatos , hát még a 3 :) Várom, hogy majd jelezz itt mi a helyzet?!
10/30 anonim válasza:
Én elmennék egy másik rendelőbe, ahol nagyon jó ultrahang van. Hogy biztos nem méhen kívül van e esetleg a 3. baba, és azért nem találja...
2-es ikreknél volt egy ismerősnek így, az egyik baba a petevezetőben volt. Kórházban volt sokat, és a méhen kívüli terhesség felszívódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!