Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha orgazmus után nagyon fáj a...

Ha orgazmus után nagyon fáj a hasam akkor jobb ha ezt hanyagoljuk, ugye? De miért fáj?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok, amúgy is beleszokott nyilalni a hasamba és elég erősen fáj, de orgazmus után még jobban. Miért van ez? Csikló orgazmus, tehát nem sértek meg belül semmit, nem csináljuk durván... Elkeserítő! Ha szeretkezünk és nekem nem sikerül az orgazmus akkor nincs gond, akkor nem fáj. A méh összehúzódások miatt fáj vagy mi ez?
2012. aug. 1. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
iegn addig ovatosan mig doki nem látott
2012. aug. 1. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is fájt, pedig doki engedte volna a 12.hét után. A méhösszehúzódások miatt van. Mi jobbnak láttuk nem erőltetni sajnos. Konzultálj mielőbb a dokiddal!
2012. aug. 1. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is engedte volna a doki, de nem volt kellemes,sokszor fájt és keményedett utána a hasam.Mi hanyagoljuk sajnos a szexet.

34hkm

2012. aug. 1. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
ha fáj hagyd abba vetélést okozhat
2012. aug. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!