Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus után bedugul a jobb fülem. Másnak is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen defektes? :D 18/L
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 20:54
1/12 anonim válasza:
Inkább örülj hogy van orgazmusod
2/12 anonim válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet, de az ásítás kidugítja a füled... max. a pasidnak lesz kiábrándító, ha szex közben ásítozol! :D
3/12 anonim válasza:
Na még ilyet se hallottam! :DDD
Javaslom, hogy menj el fül-orr-gégészetre, tutira jól megnevettednéd az orvost ezzel a kérdéssel:DDD De lehet, hogy tudná rá a választ.
30/f
4/12 anonim válasza:
Látod... kihozza belőled a tudat alatti politikai nézetedet is.
5/12 anonim válasza:
Vagy hitetlenkedik, és mindenképpen elő akarja idézni a problémát a fülorrgégész dokibácsi.
6/12 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy egyedi eset vagyok. Sebaj, egy idő után elmúlik..:D
2012. júl. 26. 21:19
7/12 anonim válasza:
Nekem meg a bal! Megérne egy próbát együtt nem gondolod? ;)
Te kis defektes :D
18/F
8/12 anonim válasza:
A lányom fiújának az orra vére eredt el az orgazmusa után, mert bevertem neki! Legközelebb a gerince fog ketté törni!
34/F
9/12 anonim válasza:
Én meg mindig szédülök utána.Szerintem a vérnyomástól dugul be a füled.
10/12 anonim válasza:
A Megoldás erre a problémára:B azd fejbe magadat egy sza ros lapáttal és kidugul:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!