Rongyi, szundikendő, morzsolgató-szükséges egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ti vettetek ilyet a babátoknak? Azzal alszik? Érdekelnek a tapasztalatok, vélemények.2012. júl. 31. 20:28
11/15 anonim válasza:
A lányomnak is van szundi kendője, morzsolgatója. Nem jött be neki. Viszont van egy vékony Bambis plédje. Azzal takartuk be születése óta. Most annyira ragaszkodik hozzá, hogy csak és kizárólag azzal hajlandó elaludni. Akár milyen meleg van, öleli magához. :)
12/15 anonim válasza:
én úgy gondolom, hogy a gyerek kinevez vmit magának, ha szüksége van rá.. ha veszel szándékosan ilyet, ha nem. az én lányomnak a babaágyneműhöz tartozó párna volt a kedvence, el is nevezte :))) szopta az ujját és közben az orrát birizgálta ezzel a párnával. még 6 évesen se tudott nélküle aludni. én mindent próbáltam, hogy elvegyem tőle, de nem lehetett. kimosni is alig.. ha nem volt nyálszagú, az nem volt jó. az ujja volt h sebes volt és begyulladt az ujjszopástól és annyira előrehúzta a felső fogsorát, hogy fogszabályzót kellett csináltatni. arról nem beszélve, hogy ha nem volt meg éjszaka, meg kellett keresni, mert anélkül nem volt alvás. volt hogy oviban maradt véletlenül és este 9-10kor könyörögtem a portásnak, hogy engedjen be érte, mert a gyerek nem alszik. és mikor egyszer végképp nem találtuk, elvágtam a takarót és éjfélkor varrtam belőle egy ilyen párnát (ami persze nem volt olyan halvány... uh csak aznap éjszakára volt jó).... én csak remélni tudom, hogy a kistesónak nem lesz ilyenje.
13/15 anonim válasza:
nem vettünk, kaptunk 3at is, egyszer csak beleszeretett az egyikbe és azóta az alvást ehhez társítja, eddig sem volt gond az alvással, ezután meg aztán...imádja:-D
14/15 anonim válasza:
én is vettem neki,mert biztosan kell.hát a kisfiamat nem igazán érdeklik ezek.nem is bánom.soha nem marad otthon.
15/15 anonim válasza:
kislanyomnak nem volt ilyensmije, eddig szopival aludt el vagy nyugodott meg, miota nem szopik olelessel helyettesiti. szerintem ez rendben van, hisz anya-apa mindig ott lehet neki, mi nem szakadunk el, nem vesztodunk el es engem nagyon nagy orommel tolt el hogy tudom ram van szuksege es minden oleles jolesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!