A Femibion mellett kell még szedni valamit? Mi nincs benne
ami azért szükséges volna? (Femibion 800)
Figyelt kérdés
Kérem csak az írjon aki ezt szedi és ezáltal már jól ismeri ezt a vitamint :)
2012. jún. 14. 14:26
1/8 anonim válasza:
szia
én ugyanezt szedem, nekem azt mondta a doki nem kell mellé semmi. magne B6-ot kaptam még a hasszurka ellen
2012. jún. 14. 14:29
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi,hogy írtál én is szedek magne B6-ot.De most látom csak a femibion dobozán,hogy nincs benne vas.úgy tudom az elég fontos nem?
2012. jún. 14. 14:30
3/8 anonim válasza:
En is szedek melle vasat(ferrofolgamma), meg Magne B6 -ot is.
2012. jún. 14. 14:38
4/8 anonim válasza:
Én ezt szedtem az első gyerekemmel is, és most a másodikkal is. Semmit nem szedtem mellé akkor sem és most sem, csak a Magne B6-ot.
2012. jún. 14. 14:49
5/8 anonim válasza:
Én ez mellé és a 400-as mellé is szedtem Maltofer Fol-t(vas+folsav), nekem nem volt elég a MagneB6 a keményedések miatt, így erősebb magnéziumot és a felétől napi 1/2 kalcium pezsgőtablettát.
37 hetes kismama
2012. jún. 14. 15:18
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy végül többet ártsak mint azt gondolnám a kiegészítő vitaminokkal.Hétfőn megyek vérvételre ott kiderül van-e vashiányom de a háziorvosom már sokszor mondta h sápad vagyok :) csak nehogy késő legyen 9 hetes vagyok.
2012. jún. 14. 15:29
7/8 anonim válasza:
arra figyelj, hogy amagnézium és a vas antagonisták, tehát ne egyszerre vedd be, mert egyik sem fog felszívódni, egyiket reggel, másikat este
van aki amúgy kalciumot is iszik mellé, de ez csak akkor kell ha nem iszol napi fél liter tejet vagy 2 pohár joghurt vagy 10 deka sajtot stb huzamosabb ideig
és igazából magnéziumot is csak akkor szedj, ha görcsölsz, vasat meg ha vérszegény vagy, mert lehet, hogy amúgy mindent beviszel kajával és nincs szükséged utánpótlásra
2012. jún. 14. 15:41
8/8 A kérdező kommentje:
igen igen :) azért gondoltam inkább megvárom a saját vérképem.ha valahol hiány van biztos felírja az orvos.de az tény hogy nem iszom tejet talán heti 1 pohárral mert nem szeretem :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!