Milyen az mikor bekeményedik a pocid, és már MagnaB6-ot szükséges bevenni?
Elég kellemetlen,már volt ehhez hasonló kérdés. A nevében is benne van,keményedés. Érzed,hogy egyszer csak kemény lesz,ezt nem lehet jobban elmagyarázni. Nekem alul szokott a pocakom keményedni,nem lehet összetéveszteni semmivel,hidd el. De jobb ezt megelőzni és annyi magnéziumot szedni,amennyitől elő sem jön. egy bizonyos idő után viszont elő fog jönni,csak nem annyiszor. Hány hetes vagy? Én nem javaslom a magneB6ot,vannak ennél sokkal jobbak erre a célra,kérj receptet a dokidtól!
32 hkm
Nem dobta ki az ehhez hasonló kérdést, mert mindig át szoktam nézni. Aztán ha van hasznos válasz, akkor nem írom ki.
Amúgy a 18. hét elején járunk, és köszi a választ! Még nem volt ilyen, remélem egy jó darabig még nem is lesz. Csak úgy kérdeztem, hogy ha jelentkezik tudjam, hogy ez már bizony sajna az.
Mikortól lehet?
Szia! Nekem 19 hetesen volt az első, de nem tudtam, hogy az, a védőnőm mondta, hogy pedig ez az volt. Úgy tudnám leírni, mint mikor nagyon teleeszed magad, és feszül a pocid tőle. Csak éppen nem ettél semmit! Azóta 3*1 magnesi citricit szedek, nem is nagyon jött elő újra, talán párszor és teljesen zárt vagyok. (kopp-kopp :-) )
Üdv, 28 hkm
Ez sok dologtól függ: pl. hol tart a terhességed, milyen állapotban van a méhed, volt-e már gyereked...
Az egész méh bekeményedik, nem csak az alja, vagy a teteje. (az csak a baba odahúzódása). 0,5-1 percig tart. Közben érezhetsz furcsákat... akár enyhe hányingert, vagy hogy nem tudod elviselni a hasadon a bugyit-gatyát. Érdemes relaxálni közben, és mindenképpen levegőt venni! ilyenkor a baba amúgy is "szorongatott" helyzetben van, legalább levegője legyen :).
Ha a terhességed felén túl vagy, napi 4-6 összehúzódás nem gáz, ha nem fáj. Segíti a méh növekedését, felkészül a szülésre. Ha sok, vagy fáj, akkor az sajnos nem jó jel. A Magne-B 6 komolyabb összehúzódásokra semmit sem ér, ilyenkor az orvos erősebb magnéziumot ír fel.
Ha az utolsó hetekben vagy, és kicsit fáj, az már a közeledő szülést jelzi, jóslófájásnak hívják. Ha megnyomkodod a kezeddel és "felpuhul" akkor ez még nem a szülés lesz! :)
Jó egészséget!
2 gyerekes, 25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!