Mikor menjünk 4D-s ultrahangra? Most vagyunk ikrekkel 16. hetesek.
Figyelt kérdés
Korábban azt gondoltam, hogy később szokás majd csak menni, de azt mondják ikrek esetében, hogy szépen látszanak, nem árt korábban megtenni...
:-) Köszönöm, ha válaszoltok.
2012. júl. 31. 18:04
1/6 anonim válasza:
én kétszer mennék...mondjuk olyan 19 hetesen meg egyszer a vége felé:)
2/6 anonim válasza:
Nálunk mondjuk egy baba van, de mi voltunk 16 hetesen 4D-n.Egyrészt mert első baba és én paráztam, hogy mi lehet vele :) másrészt meg ekkor még belefér az egész baba a képbe, utána már csak "részleteiben" látni.Nagyon jó élmény volt, soványka volt még de nagyon cuki. :)Tervezzük a 28.hét után is.Ha megtehetitek, szerintem menjetek el a közel jövőben.
24 hkm
3/6 anonim válasza:
a 25. és a 32. hét között javasolják. mi a 28. héten és a 32.-en voltunk. 22-23. hét előtt nem mennék.
4/6 anonim válasza:
Ha leginkább a kinézetük érdekel, a 25-29 hét között mennék. Ha a babák egészsége miatt aggódsz, én elmennék most is, szerintem a látványban sem csalódnál, ez is a fejlődésük egy szakasza, hiába soványkák:)
5/6 anonim válasza:
Én is ikrekkel voltam állapotos,....Nekem azt mondta az UH-s asszisztens, hogy a 16. és 26. héten menjek! :) Nagyon szépen látszódtak mind a kétszer!!!
6/6 anonim válasza:
kitaláltátok mikor mentek ?
ha igen akkor és már voltatok tegyél fel majd képeket :)) olyan kivi lennék az ikrekere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!