Holnap megyek ultrahangra. Segitenetek?
Figyelt kérdés
2hete és 3 napja voltam először ultrahangon.Menstruacio szerint pont aznap töltöttem volna a 6-ik hetet.Az ultrahangos doki viszont azt mondta Á!nincs annyi!Így a megállapított hét:az 5.Szinte semmit nem mondott,mintha átlátszó lettem volna,meg mintha tudnom kene mindent magamtól.Jelzem első terhesség!Szóval a papíromra az van írva,hogy 5.ik terhességi hét,szabályos petezsak,10 mm-es.2 hét múlva controll.Mit kell holnap latnom?ha mar mondani nem mondanak semmit.És esetleg elmehetek máshova ultrahangra?2012. júl. 26. 14:44
1/11 anonim válasza:
szia! Én most vagyok betöltött 7hetes már kellene majd szívhangnak lennie.
Ma megyek egyébként.
embriót szívhanggal kb akkor egy idősek vagyunk tehát neked is valami hasonlót kellene majd látnia...
Boldog babavárást!
2/11 Jubilee válasza:
7 hetesen a kislányom CRL-je (ülőmagasság) 8mm volt. A kisfiam 7 hetesen 7mm-es volt. :) Az uktrahangos papírra mindkét esetben ráírták, hogy egy élő embryo látható.
3/11 anonim válasza:
szia nyugodj meg. nekem menstruáció szerint 6 hetesen nem látszott semmi! akkor még csak 4 hetes voltam. rá két hétre már ott csücsült szívhanggal mindennel együtt!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nem bánnám nem az a doki lenne holnap aki a múltkor:S remelem minden rendben lesz.Első válaszoló ha túl vagy az ultrahangon,írhatnal:)
2012. júl. 26. 15:05
5/11 anonim válasza:
igy van, már lesz szívhang és egy kb 7-8 mm embryo. Nekem úgy nézett ki a monitoton mint egy apró C betű, aminek veszettül pulzált a közepe. :) ha dokid most is ilyen lesz, akkor gondolkozz el a váltáson, de lehet csak rossz napja volt. Az enyém is hangulatember, már kezdem megszokni, meg hogy nála mindent kérdezni kell. én mindig összeirom, hogy mit szeretnék megkérdezni, mert egyrészt nem mindent mond szegény, meg én is elfelejtek mindent, ahogy meglátom a kis hercegemet. :)
6/11 anonim válasza:
Ma voltam UH-n és 6 hét 1 nap:-) Gyönyörűen dobog a szíve:-)))) hurrrááá
Egy ovális karika és benne egy kis maszat ami pulzál ezt kell látnod!
7/11 anonim válasza:
Szia4 első vagyok ...7 hetes és nagyon szépen dobog a szíve megvan a C alak is minden kis paca de irtó cuki...
:)
tuti te is ezt látod majd poztiív gondolatok!!!!:D
majd irj.....
:)
8/11 anonim válasza:
na mi volt veled? veletek? nem irtál!?
9/11 A kérdező kommentje:
A petezsak nőtt,benne az embrió is,viszont nem volt eletjelenseg:( tegnap mentem megint ultrahangra,hogy hátha lesz változás,de semmi.sőt mar a petezsak is szabálytalan lett,és az embrió is kisebb.diagnózis:missed ab.holnap megyek a kórházba:( fogalmam sincs hogy fogom tudni feldolgozni....köszi hogy erdeklodtel...
2012. aug. 2. 10:15
10/11 anonim válasza:
szia!
első vagyok..nagyon sajnálom, remélem mielőbb feldolgozod és újra megpróbáljátok..
Kitartást neked.. vigyázz magadra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!