Van valami tippetek arra, hogy a baba 4d-n meg mutassa magát?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 14:19
1/8 anonim válasza:
Csak a szerencse, meg egy kis csoki :))
2/8 anonim válasza:
Csoki,kóla,meg iszonyat szerencse!!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,12hkm
3/8 anonim válasza:
Én ettem csokit, kávét, (szőlőcukor) az igaz, hogy fent volt, de olyan klasszul takarta az arcát folyamatosan. De legalább a kukiját azt megmutatta.
Hiába, férfi :-)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor máris eszem a csokit meg iszok 1 kis kávét,fél 6ra megyek 4d re:)!
2012. júl. 31. 15:35
5/8 anonim válasza:
Az én lányaim anno csoki nélkül is totál szétterpesztett lábbakkal feküdtek :-) A kis ringyók!! :-D
Sok sikert!! Nagyon szorítok!!!
Majd megírod,hogy látta e a lényeget a doki,ill. hogy kit vártok?
6/8 A kérdező kommentje:
Akkora fütyije van:D!És 22hetesen már 4centis lába:D!
2012. júl. 31. 18:54
7/8 anonim válasza:
Gratulálok!!! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,12hkm
8/8 anonim válasza:
3x voltunk 4d-n, a lábait szétterpesztette, tökéletesen láttuk, hogy kislány, de mindkét keze folyton az arca előtt volt mindig, így csak 1-2 kép készült róla amin félig látszik az arca. Pedig mindent próbáltunk, volt kóla, kakaós csiga, uh közben ide-oda fordulás, de nem hatotta meg a lányomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!