Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mit használt, ha nem jött...

Ki mit használt, ha nem jött a baba? Nagyon sok "okosságot" lehet hallani. Nekünk nem akar jönni, szervi oka nincs, én meg nem szeretnék olyan vizsgálatot, amihez kés alá kell feküdni. Nincs valami jó tippetek? 2 éve hiába várjuk.

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az már elég hosszú idő mégiscsak jobb lenne a laparoszkópiás műtét azt mondják ez nem oolyan veszélyes és viszonylag hatékony is
2009. febr. 16. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szervi oka van,akkor lelki,arra pedig a családterápia a megoldás vagy külön-külön egyéni.
2009. febr. 16. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2009. febr. 16. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szervi akkor biztosan és mindent kizáróan lelki eredetű!!!
2009. febr. 16. 20:41
 5/5 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok, de már nagyon szeretnénk babát a párommal.

Most az FLP-s módszereket próbálgatjuk, hátha bejön...Sokaktól hallani róla rosszat is, jót is. Hormongyógyszert nem vagyok hajlandó szedni, mert kettőt próbáltam, mindkettől kb 3 hét alatt 10-15 kilót híztam...

2009. márc. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!