Utalhat e genetikai problémára ha műtéttel kellett befejezni már a második korai terhességemet (5-6 hét), mert nem fejlődött a baba? Vagy lehet esetleg sárgatest elégtelenség? A dokim nem csinált vizsgálatot. Azt mondta ilyen előfordul.
Lehet sajnos genetikai probléma, amit okozhat csupán véletlen is, sajnos akár kétszer vagy többször is.
De lehet, hogy olyan ok, hogy tudtok ellene tenni, jelentezz be, szerintem is, genetikára! ÉS a ciklus 2. felében vetess vért, a 20. napon, hogy látsd a progeszteron értékét is! Mert könnyen lehet, hogy sárgatest elégtelenség okozta. Főleg, ha nem kaptál Duphastont vagy Utrogestant közben.
Sok sikert!
Ha műtéti és magától nem megy el, az valami genetikai probléma. Vagy nem volt életképes, vagy megfertőzte valami vírus. Én így jártam taval ymájusban, nekem ezt mondták. Ha sárgatest elégtelenség, akkor nem tapad meg az a baj, de ha nem növekszik, annak alapból problémája volt. :-(
A dokinak ettől függetlenül meg kellett volna vizsgálnia és megmondani, hogy minden ok-e! Én lehet, hogy elnéznék egy másik dokihoz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!