Van tippetek mit tegyek, elvagyok keseredve? Nem jön össze
a baba.
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve probálkozunk,most váltottam 1 év után elevit-ről femibion-ra,kaptam két adag clostibegyt-et,de az sem segített,most elkezdtem inni peteérésig a cickafarkfű teát,peteéréstől majd palástfű teát iszom.Együttlét után már nem kelek fel csak reggel.Van ennél több amit tudok tenni?
2009. ápr. 29. 17:41
1/6 anonim válasza:
uhh csak a szokásos. gondolatelterelés doki váltás. barátcserje esetleg? vagy mikroszkópos buli?
ezermillió oka lehet hogy nem jön össze.
2009. ápr. 29. 17:43
2/6 anonim válasza:
hát a kutyapóznál sokkal több sperma bejut, és utána a csípőt hanyattfekve párnára, de ez csak akkor lesz jó, ha amúgy van peteérésed és a párod is nemzőképes. ezeknek utána kell jármni., ha ott (peteérésed, párod) valami nincs rendben, azt kell kezelni.
és még valami, a spontaneitás... tudom nehéz, pláne, hoyg akarod a babát, de nyugodtan dobj be egy felest és aztán... ha nem vagy görcsös, talán sikerül.
2009. ápr. 29. 17:49
3/6 anonim válasza:
Annak idején én elkezdtem sportolni (aerobic), és amikor lement rólam pár kiló,akkor jött össze a baba. Azt olvastam, ha kicsit fogyunk, könnyebben teherbe lehet esni. Nyilván itt nem az eleve sovány kismamákra gondolok, de rajtam volt azért felesleg. Emelett sok tökmagot ettünk, mert tele van E- vitaminnal, ami a termékenységet és a termékenyítőképességet növeli!
Hát egy próbát megér! Drukk!
2009. ápr. 29. 17:50
4/6 anonim válasza:
De mi a problémád? Orvosilag minden rendben van? Pl. peteérés, petevezeték átjárhatóság... Lehet dokit kellene váltanod!
2009. ápr. 29. 17:53
5/6 anonim válasza:
voltak egyáltalán vizsgálataid vagy csak felírta a doki a clostit aztán lesz ami lesz!nekünk sem jön össze már két éve de párom is és én is vizsgálatokra járunk mert nagyon sok oka lehet a meddőségnek amit clostival nem lehet megoldani!Ha viszont voltak vizsgálataitok és minden eshetőséget ki szűrtek akkor tényleg csak a görcsös akarás lehet az ok!Én sem tudom hogyan lehet "nem annyira akarni"bár már kezdem elveszteni a reményt és belefáradni az egészbe remélem így majd sikerül "nem akarni"!Keress valami más célt amit meg akarsz valósítani és lefoglalja a gondolataidat már amennyire lehet hátha segít!Sok sikert!
2009. ápr. 29. 18:06
6/6 anonim válasza:
Mindenképp az okoknak kéne utánajárni. Mi egy orvosváltás után kerültünk a Kaáli Intézetbe! Nekünk itt sikerült a baba, lombikkal. Javaslom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!