El vagyok keseredve nagyon? Ez már tuti nem baba?
Tüneteim csak annyi hogy nagyon fáradt vagyok mindig és a mellbimbóim megduzzadtak pedig nem szoktak mensi elött sem. Már nagyon el vagyok szomorodva hogy most se sikerült.
Szia. Sajna nem fogjuk tudni megmondani hogy mi lehet, hisz ez a görbe nem görbe, mert minden nap kellett volna mérni a hődet ahhoz hogy valami értékelhetőt tudjunk mondani. Mert lehet hogy most fent van a hőd, de lehet hogy pl cikk-cakkos lenne, amit nem látunk. De mint a múltkor is írtam a görbédhez, feltételezhető, de nem biztos hogy valahol a 17. nap után volt peteérésed, de lehet az akár a 20. nap is... vagy amikor nem voltatok épp együtt.... így még lehet hogy van hátra a menziig pár napod.
A tüneteid normálisak menzi előtt is, attól még hogy eddig nem figyeltél fel rá vagy nem volt, most még lehet baba nélkül is.
Így azt tanácsolom, ne éld bele magad, inkább pozitívan csalódj mint negatívan. Várj 4-5 napot és akkor tesztelj ha addig nem jön meg. Ha akkor is negatív, akkor menj dokihoz, lehet hogy a vetélés miatt megzavarodtak a hormonok. Nekem is volt, és azóta fájt a cicim menzi előtt pedig előtte sosem. Persze idővel kiderült a pcos is...
Ne keseredj, fog jönni majd a baba, vagy már itt is van...de ezt mi még nem tudhatjuk!
Minden jót, 34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!