Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napott késett a havim.2...

5 napott késett a havim.2 órával ezelőtt volt pecsételő vérzésem most meg semmi. Akkor már nem is lessz baba? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, majdnem mindenkinél van egy kis pecsételő vérzés az elején. A vetélés kifejezetten vérzik és nagyon fáj, hidd el feltűnne.
2009. okt. 30. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajna nekem igy kezdődött a vetélésem. Először csak egyik nap pici barna, másik nap egy folt, két folt vér, irány az ügyelet, aztán meg erős vérzés közepett elment 10 nap késés után.

Ezzel nem ijesztgetni akarlak, csak azt akarom mondani, hogy ha újra előjön akkor hivd fel az orvosod, hogy adjon tabit nehogy baj legyen. A barnázás még nem olyan nagy baj, az nekem sokszor volt terhesség alatt, de a vérzéssel jobb azonnal dokihoz menni.

Szoritok neked, és sok sikert!!

2009. okt. 30. 15:37
 3/3 A kérdező kommentje:
De ez már lehet menstruáció is ugye?igaz tesztet épp ezért nem csináltam mert féltem a csalódástól
2009. okt. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!