Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vettetek mellszívót?...

Ti vettetek mellszívót? Mindenképp kell az?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm is szült egyiknek sem volt. Vegyek vagy ne? Nem ér rá akkor ha tényleg szükség lesz rá?24hetes kismama

2012. júl. 31. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bocsánat az offért: és mit ajánlotok több gyermekes anyukák, mit érdemes venni hozzá, tejtároló kis dobozkákat vagy fagyasztáshoz való zacsikat-vagy mindkettő?
2012. júl. 31. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező és utoló váálaszoló!

Nekem nagyon sok tejem volt az első gyermekemnél, az első 8 hónapban egy másik kisfiú is simán jól lakott a tejemből. :) Komolyan olyan voltam, mint egy tejgyár. :) (természetesen a saját gyerekem is evett rendesen, kis zabagép volt, 17 hónapig szopott)

Én a medela elektromos mellszívót használtam, ami nekem nagyon bevállt. Imádom.

Én a tejet, amikor fagyasztottam, akkor két decis műanyag pohárba raktam 150 ml-t, a tetejére folpackot, rá befőttesgumit és alkoholos filccel írtam rá, hogy hány ml és mikor lett lefagyasztva. Aki vitte tőlem a tejet, azt mondta nagyon jól fel lehet benne olvasztani a tejet. Nekem meg nem került sokba. (volt, hogy egy nap 700 ml tejet is le kellett fagyasztanom.) Az aventes tejtárolók nagyon jók, de drágák. A zacskókból is nagyon sokat kellett volna venni és az is sokba került volna. Ez meg olcsó és jó megoldás volt így. Nekem ezt aszülészeten javasolták a csecsemősnővérek.

2012. aug. 1. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:
és a műanyagpoharakat előtte mivel mostad el? vagy szereztél sterileket?
2012. aug. 1. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
A műanyag poharakat, egyszerűen egy külön szivaccsal és mosószerrel mostam el, majd jó alaposan kiöblítettem és megszárítottam. Nekem a szülészeten így mondták, megfogadtam a tanácsukat. Nekünk (és aki vitte a tejet) teljesen bevált.
2012. aug. 1. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
értem köszi az ötletet!!
2012. aug. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!