Ti vettetek mellszívót? Mindenképp kell az?
Kedves kérdező és utoló váálaszoló!
Nekem nagyon sok tejem volt az első gyermekemnél, az első 8 hónapban egy másik kisfiú is simán jól lakott a tejemből. :) Komolyan olyan voltam, mint egy tejgyár. :) (természetesen a saját gyerekem is evett rendesen, kis zabagép volt, 17 hónapig szopott)
Én a medela elektromos mellszívót használtam, ami nekem nagyon bevállt. Imádom.
Én a tejet, amikor fagyasztottam, akkor két decis műanyag pohárba raktam 150 ml-t, a tetejére folpackot, rá befőttesgumit és alkoholos filccel írtam rá, hogy hány ml és mikor lett lefagyasztva. Aki vitte tőlem a tejet, azt mondta nagyon jól fel lehet benne olvasztani a tejet. Nekem meg nem került sokba. (volt, hogy egy nap 700 ml tejet is le kellett fagyasztanom.) Az aventes tejtárolók nagyon jók, de drágák. A zacskókból is nagyon sokat kellett volna venni és az is sokba került volna. Ez meg olcsó és jó megoldás volt így. Nekem ezt aszülészeten javasolták a csecsemősnővérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!