Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, milyen fürdőruhátok...

Kismamák, milyen fürdőruhátok van?

Figyelt kérdés
Nekem csak bikinim van de olyan cikinek érzem,mert ez a második terhességem,eléggé látszó pocival(17.hét)és jövőhét után megyünk nyaralni,kezem-lábam barna,hasam hófehér...vegyek egyrészes fürdőruhát, nektek van?köszi
2012. júl. 31. 13:33
1 2
 11/19 gabszem ***** válasza:
72%
én sima bikiniben mentem. Mi azzal a baj? a pocak nem szégyen ha terhes vagy :) Amúgy meg csak annyi hogy a hasadat ne süttesd nagyon a napon, napozáskor felvettem egy trikót, de azért igyekeztem nem sokat a napon lenni.
2012. júl. 31. 13:52
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
6.Vagyok.Ha vékony vagy,ha nem :) NEM CIKI a terhes pocak a strandon!!!Ha vékony vagy akkor felesleges tankiniben takargatni magad,légy büszke rá! :D
2012. júl. 31. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:

első vagyok

nekem a pocakommal semmi bajom nem lenne, csak már most borzasztóan csíkos az oldalam és amiatt vettem fel mert zavart :(

2012. júl. 31. 13:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Harmadszor vagyok terhes (nyáron is jól látszó pocakkal), mindig ugyanazt a bikinit húztam fel, amikor épp nem voltam terhes. Sima merevítős melltartó és normális bugyi.

Nem fogok magamra húzni nagykabátot csak azért, mert terhes vagyok, ettől még normálisan nézek ki, nem vagyok se dagadt, se ronda.

Egyáltalán nem ciki a bikini egy kismamának.

Gondolj bele, sokan az alap-dagi testükre felhúzzák a bikinit, pedig nem is áll jól nekik. De most őszintén, egy strandon nem mindegy?? A lényeg, hogy jól érezd magadat, ha ez bikiniben van, akkor úgy, testalkattól függetlenül.

2012. júl. 31. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem kismama fürdőruhát, mert engem zavar, ha bámulják a hasam. Ebben is elég sokan megnéztek, nem tudom mi lett volna, ha csak kirakom :/ Otthon a kertben is ezt hordom. Nekem egyébként elég nagy hasam van, sokan azt hiszik, nemsokára szülök ;) Én ilyet vettem: [link] Nagyon kényelmes.
2012. júl. 31. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mind a kettőször bikiniben voltam. Mondjuk vettem a 2.-nál egy tankinit, de bevallom majd meggyulladtam benne. Persze, ha te jobban érzed magad tankiniben akkor érdemes beruházni rá.

Nekem egyébként ilyenem van (csak türkiz színben) [link]

innen rendeltem. És terhesség után is használható (használnám is, ha nem lenne vele ugyan az a bajom, mint terhesen...hogy zavar és melegem lesz, ha valami befedi a hasam...de nem adom el, mert leszek még vénebb vagy lesz még csúnyább a hasam akkor meg jól fog jönni :)

2012. júl. 31. 14:17
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenki!!! tök jókat linkeltetek,nem tudom hol éltem eddig hogy ilyen jó fürdőrucik vannak manapság...
2012. júl. 31. 14:30
 18/19 porcukormókus ***** válasza:
51%

Mindkét terhességemnél büszkén feszítettem bikiniben, nekem inkább az a fura, ha valaki takargatja. :)

A strand egyébként sem szépségverseny, idősek, túlsúlyosak, sörhasas pasik sem takargatják magukat 40fokban. Hála Istennek!!

Rám egyébként senki nem nézett csúnyán, sőt a legtöbben mosolyogtak rám, gondolom akkor nem zavarta őket sem.. (na de ha zavarna is bárkit...)

2012. júl. 31. 14:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugyanazt a bikinit hordtam, amit a terhessegem elott. Mellben kicsit szukebb volt ugyan, de mivel haromszogfelsorol van szo es elotte pici mellem volt, igy legalabb normalisan kitoltotte valami :)

A pocakom szerencsere szep volt, az alakom pedig azon kivul nem valtozott, ugyhogy hulye lettem volna takargatni magam...

2012. júl. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!