Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, milyen fürdőruhátok...

Kismamák, milyen fürdőruhátok van?

Figyelt kérdés
Nekem csak bikinim van de olyan cikinek érzem,mert ez a második terhességem,eléggé látszó pocival(17.hét)és jövőhét után megyünk nyaralni,kezem-lábam barna,hasam hófehér...vegyek egyrészes fürdőruhát, nektek van?köszi
2012. júl. 31. 13:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

én a bikinire rávettem egy trikót és úgy mentem a vízbe :) gondoltam ezért felesleges másikat vennem, az is célravezető volt :)

16+6 hkm

2012. júl. 31. 13:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én szültem és még van is rajtam felesleg bőven, plusz a hasam is olyan, mint a zebra, így én Tankinit vettem.

Ápol és eltakar. Én alapból hányingert kapok olyan emberektől, akik kirakják a "pultra" azt, amik vannak neki.

És itt nem csak a popsiról és a ciciről beszélek, hanem a köldökig lecsurgó hájról és társairól!

2012. júl. 31. 13:36
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ilyesmi tankinim van, bár jóval olcsóbban vettem a Mini-Manóban.

2012. júl. 31. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tankinim van, Tescoban vettem.
2012. júl. 31. 13:41
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Én is bikinit vettem fel trikóval,szerintem ez így tuti.

32 hkm

2012. júl. 31. 13:41
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
[link] nekem ilyen van,most a nyári leárazásban jóval olcsóbban,mint eredeti áron vettem.Bár én már nem kismama vagyok hanem 2x anyuka,a hasammal elégedetlen vagyok,pedig "már csak"4-5kg feleslegem van,és nem is csíkos.Amúgy szerintem a kismama-has nem ciki,ellentétben a zsír-pocakkal.
2012. júl. 31. 13:44
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,akkor tényleg ciki csak úgy felvenni a bikinit...kénytelen leszek beruházni,bár megfogadtam hogy semmi kismamásat nem veszek,elsőnél sem tettem,egyedül egy haspántom volt..az első ötlet sem rossz,nézek valami felsőt majd!!
2012. júl. 31. 13:44
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

szia

Nekem bikinim van. Én is abban járok strandra, 32 hetes vagyok jó nagy pocakkal. Van, hogy felveszek rá egy trikót, de amikor csak ücsörgök az árnyékban, akkor levezsem azt is. Soha senki nem mondott rám semmi csúnyát, vagy nem bámult meg.

2012. júl. 31. 13:46
 9/19 A kérdező kommentje:
utolsó,nagyon jót linkeltél,nagyon tetszik..talán még utána is használható!meg is nézem,most tényleg olcsóbbak már,köszi
2012. júl. 31. 13:47
 10/19 A kérdező kommentje:
szerencsére nincs takargatnivalóm,inkább vékony vagyok,47 kilóval kezdtem mindkettőt de pocakkal szégyenlős vagyok,úgy érzem.
2012. júl. 31. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!