Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. héten elmúlik a rosszullét?

9. héten elmúlik a rosszullét?

Figyelt kérdés
Első babámat várom és a 9. hétben járok.A 7. héttől nagyon rossz volt a közérzetem de ahogy a 9-be léptem mondhatom azt,hogy elmúltak a rosszulléteim.Hasam nem görcsöl és jól érzem magam..lehet buta kérdés de létezik,hogy csak eddig voltam rosszul?
2012. júl. 31. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

mindenkinél más.

én például most kezdtem el rosszul lenni, a szagokra finnyás lenni. pedig már a 11. hétben vagyok.

szóval tényleg más mindenkinél.

boldog baba várást! :)

2012. júl. 31. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de ha tényleg nem leszel rosszul többet nagyon szerencsés vagy, én még a 16. héten is hánytam!
2012. júl. 31. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell rosszra gondolnom?Csak lehet épp szerencsés vagyok...Én is megszenvedtem azért ezt a 2 hetet,ha csak ránéztem a konyhapultomra hánytam..:)De a cigi füsttől egyből öklendezek a mai napig:)ti hogy érzitek magatokat?Izgatottak vagytok?Első baba?:)Nagyon boldog baba várást nektek is..
2012. júl. 31. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb a 14. hétig tartott az émelygés, de voltak napok amikor kissé enyhült, sőt, a mellfájdalmam néha teljesen megszűnt.

Aztán persze visszajött, de örültem, mert tudtam, hogy minden rendben.

Nagyon féltem, mert a barátnőmmel az történt, hogy 10 hetesen úgy kelt fel reggel, mintha elvágták volna az addigi rosszullétet, semmi baja nem volt.

Rá pár napra elment a babája :((

Úgy tudom azért a 12. hét környékén csökken a rosszullét, mert ekkor kezd el dolgozni aktívan a méhlepény.

Persze ismerek olyat akinél a 20. hétig kitartott a hányás és olyat is aki egyáltalán nem volt rosszul.

2012. júl. 31. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!