Szorongós néha pánikos 10 hetes kismama vagyok. Két napja szédüléssel, nehéz légzéssel és gyors szívveréssel küzdök. Ez most pánik vagy a terhességi vérszegénység?
10 hetesen en inkabb panikra gondolnek... (nehez legzes esetleg kesöbb fordulhat elö, ha nagy a baba es eppen nyomja?)
JO szivvel ajanlanam az ujkorklub pont hu-t!!!
Es ha van, homeopatia vagy Schlüssler so panikra? (leginkabb orvossal feliratva)
Pánik!
Fordúlj orvoshoz! Hasonlóképpen voltam mint te, tudom milyen rossz!
Most fontos a jó vérnyomás.
én 6 hetes vagyok és pánikkal küzdök! szokott segíteni ha figyelsz a lélegzésedre..tehát vegyél mély levegőket..tartsd bent kicsit majd lassan fújd ki..nem lesz egyszerű..de már 6-7. levegőnél jobb..ha nyitott ablaknál teszed akkor még jobb.
üdv
Egy éve kezdődött ez a szorongás és pánik. De caak novemberbe mentem vele dokihoz. Rexetint és Frontint írt fel.De abba is hagytam már december végén, mert többször voltam tőle rosszul. Igy csak a Frontint vettem be de azt is csak akkor, mikor már rohamom volt. Mikor kiderült, hogy állapotos vagyok a citromfűves natur aqua-t íttam. De ilyen még nem volt, hogy mindennap érezzem magamon ezeket a tüneteket. Amikor rohamom volt akkor 145/90 volt a vérnyomásom a pulzus meg 135 a 45kg-mal nagyon nehéz volt elviselni. Azért bízok benne, hogy most szedek magamra pár kilót és rajtam is marad majd. :-)
Mégegyszer köszönöm a tanácsokat!!!!
Remélem minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!